Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 210
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Slovačka

Dudu: Poklopilo se sve, snašao sam se odmah!

'08.08.2010., Zagreb - Okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton povodom prijateljske utakmice koja se igra u Bratislavi protiv reprezentacije Slovacke. Eduardo Da Silva, Ivan Rak
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
1/4
09.08.2010.
u 09:02

Napadača Dinamo ima, nije u tome toliki problem, no nedostaje im opet sreća, tužan je Eduardo zbog plavih.

Luka Modrić doslovce je opalio šprint već na samom okupljanju reprezentacije; projurio je lobijem zagrebačkog Sheratona, vješto u slalomu izbjegavajući novinare. Umjesto s loptom driblao je s dobrim razlogom, naime, bio je ogladnio...

– Ne mogu razgovarati, znate, zakasnit ću na večeru – požalio se uspuhani Luka jureći prema hotelskom restoranu.

S druge strane dolazio je Dudu. S noge na nogu, mirno, ponosno. Par sati ranije debitirao je za Šahtar, odmah demonstrirao silu, pokazao svoj "arsenal".

– Sretan sam jako, odmah mi je ušla. Praktički mi je to bila prva utakmica nakon četiri-pet mjeseci. Fenomenalan je osjećaj, poklopilo se napokon, samo neka mi se nastavi ovako...

I za reprezentaciju je ključno da Eduardo često koristi "direkt", on je zadužen za nokaut protivnika u kvalifikacijama, a poznato je da ima "tešku ruku".

Jeste li uspjeli proslaviti?

– Nismo, kasno navečer smo tek završili, na brzinu se spakirali i žurili smo prema Hrvatskoj.

Kolika je razlika između Londona i Donjecka?

– Na Otoku sam živio malo izvan grada, ali naravno da se osjeti razlika, London je ipak velegrad. U Donjecku je sada jako vruće, više od 40 stupnjeva. Već smo se snašli, supruga je bila sa mnom tjedan dana, pronašli smo kuću. Kad se vratim iz Slovačke, useljavamo se!

I Dudu je gledao europski posrtaj Dinama protiv moldavskog prvaka...

– Imali smo Srna i ja problema pronaći utakmicu na TV-u, ali smo se ipak nekako snašli. Uspjeli smo pogledati i Dinamo i Hajduk. Žao mi je što su plavi ispali iz Lige prvaka, ali to je tako. Ako ne uđeš u utakmicu kako treba, bio to Sheriff ili Chelsea, možeš samo izgubiti. Napadača Dinamo ima, nije u tome toliki problem, već nedostaje im opet sreća – vratio se Dudu u dane kada je on trčao u plavom dresu.

A Niko Kranjčar, kao i uvijek, bio je nasmijan. On se orijentirao na Slovake.

– Pobjeda nam je izuzetno važna, digla bi nas uoči početka kvalifikacija. Vjerujem da u predstojećim utakmicama nama neće odlučivati sreća – nadovezao se Niko Kranjčar.

Luka: Živciraju me priče o mojoj plaći!

Luka Modrić izjavio je, ali za britanski Daily Mail, da mu se u vrijeme recesije u njegovoj domovini ne sviđa često naglašavanje njegovih visokih primanja. Naš je nogometni znalac u svibnju produljio ugovor sa Spursima, a po novom ugovoru zarađuje 70.000 funti tjedno. (žj/VLM)

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
10:26 09.08.2010.

Dudu: Poklopilo se sve otkada sam se za vrijeme World Cupa u JAR- odmorio uz TV ekran i gledanje Roberta Korena i Valtera Birse i snašao sam se odmah u tom zabačenom mjestu jer iako sam istinaka novodobna hrvatina rođen sam u sličnom brazilskom \"in the middle of nowhere\" zavičaju pa mi to nije strano posle života u Londonu..!

DU
Deleted user
10:46 09.08.2010.

Dudu se rodio u Riu tupane! In the middle of nowhere? Svi na svjetu znaju gdje je Rio de Janeiro(osim tebe, freak). Ali neznaju svi gdje je Slovenija(Sarkozy, Merkel, Clinton, Rehn). A ti i ja znamo gdje je Slovenija. O sred zapadnog Balkana! Zivi bili pa vidjeli gdje ce Slovenija zavrsiti nakon ovog kvalifikacijskog ciklusa. World Cup? World Cup je gotov. kako onaj u JAR-u tako i onaj u Njemackoj. Prestani zivjeti u proslosti i okreni se buducnosti!

OB
-obrisani-
14:09 09.08.2010.

Ma dudu je dečko koji je bio sirotinja i cijeni vrijednosti ljudskosti zato ga svi vle,neka mu je sa srećom i neka ima u tom klubu uspješnu budučnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije