ljepotica na pampasu

FOTO Pogled na Osijekov stadion ostavlja bez daha. Postavljanje travnjaka je u završnoj fazi

Foto: NK Osijek fans
1/3
21.02.2023.
u 11:01

Najljepši stadion u Hrvatskoj trebao bi uskoro biti u potpunosti završen, prizori oduševljavaju navijače i ljubitelje nogometa u Slavoniji i šire

Završavaju se radovi na osječkom stadionu na Pampasu, predviđa se da će to četvrtog mjeseca novi dom bijelo-plavih biti u potpunosti završen. Ostaje za vidjeti hoće li se utakmice igrati već ove sezone ili će se pričekati ljeto i početak novog izdanja HNL-a. Ukoliko Osijek izbori europske kvalifikacije, to će biti savršeno otvaranje stadiona za slavonskog prvoligaša. 


Novo velebno zdanje trebalo bi imati oko 13 tisuća sjedećih mjesta, biti će prema najvišim standardima Uefe. Novi dom NK Osijeka u finalnoj je fazi izgradnje, stadion na Pampasu je potpuno natkriven. Riječ je o najmodernijem stadionu u Hrvatskoj.  Navijačka skupina Kohorta preselit će na južnu tribinu i neće biti pomiješati s ostalim navijačima. Pampas ima sjedalice klupskih boja, na sredini zapadne tribine bit će restoran s pogledom na teren, ispod jugozapadne tribine smjestit će se fan shop, a obavljena je i optimizacija zapadne tribine. 

Osijek trenutno nije u dobroj formi, izgubili su na gostovanju kod Istre 1961, a slijede im teški ispiti protiv Varaždina, Hajduka u kupu i prvenstvu te Dinama.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 11

PA
papiribica
11:40 21.02.2023.

Zato u Zagrebu neMOŽEMO

PL
plajo
11:40 21.02.2023.

Odlično za stadion, ali šta ćemo sa Pomsom i ekipom, dokle ovako? Osijek uopće nema lošu ekipu ali treneri se umisle i fantaziraju i kad treba i kad netreba. Malenica, Gržan Barišić,Škorić,Leovac, Žaper, Nejašmić, Caktaš,Lovrić, Mierez, Špoljarić je ekipa kojaa bi iza Dinama trebala bez problema biti druga na tablici, ali ja se nesjećam kad su igrali u tom sastavu, a to je do trenera???

KJ
kjlćllk
09:03 22.02.2023.

Spali smo na to da se divimo nogometnom igralištu u razini 2. ili 3. nogometne lige. Velebno zdanje od 13000 sjedala??? "Ostavlja bez daha"??? Ne znam koga to može ostaviti bez daha, to je razina nekih jadnih zemljica, da se ne rugam nijednoj a ne svjetske nogometne velesile s godišnjim budžetom od 150 milijardi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije