NAKON UTRKE

FOTO Prizor je zaprepastio sve u Parizu. Plivačica se onesvijestila, hitna je odvela na nosilima

Paris 2024 Olympic Games - Day Seven
Foto: Isabel Infantes/PRESS ASSOCIATIO
1/11
02.08.2024.
u 19:00

Kombinacija mentalnih i fizičkih napora, dok nije imala inhalator u blizini, doveo je do ovog problema. Dobila je kisik i potrebne lijekove i njezino stanje se nadzire. Liječnik mi je rekao da mora biti pod nadzorom još nekoliko sati", rekla je Ivana Lange

Neugodna scena se dogodila na plivalištima Olimpijskih igara u Parizu. Slovačka plivačica Tamara Potocka onesvijestila se kraj bazena nakon kvalifikacijske utrke na 200 metara mješovitim stilom. Završila je na sedmome mjestu, a zatim se srušila. Hitna medicinska pomoć brzo joj je pritekla u pomoć.

Na lice joj je stavljena maska s kisikom, a lječnici su preuzeli nadozor nad situacijom i njenim stanjem. Prebacili su je na nosila i tako udaljili od bazena. Publika je pljeskala u nastojanju da joj pruži podršku. Prema riječima voditeljice slovačkog plivačkog tima, Ivane Lange, Potocka pati od astme.

GALERIJA Braća Sinković nakon osvojenog zlata potrčali u zagrljaj suprugama na tribinama

Paris 2024 Olympic Games - Day Seven
1/10

"Kombinacija mentalnih i fizičkih napora, dok nije imala inhalator u blizini, doveo je do ovog problema. Dobila je kisik i potrebne lijekove i njezino stanje se nadzire. Liječnik mi je rekao da mora biti pod nadzorom još nekoliko sati", rekla je Lange.

Slovačka plivačica je ubrzo došla k svijeti. Ukupno je završila na 23. mjestu kvalifikacija s vremenom 2:14.20 i ispala iz konkurencije za daljnje natjecanje u 200 metara mješovito. Ovo su njene prve Olimpijske igre. Najbrža je u kvalifikacijskim utrkama bila kandaska predstavnica Summer McIntosh.

VIDEO Hrvatska ima još jedno zlato na OI u Parizu, braća Sinković ušla su u povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije