NOVA DISCIPLINA

Hrvatski kajakaš osigurao subotnji nastup. Trenutno je na 27. mjestu

Slalom Canoe - Men's Kayak Cross Time Trial
Foto: YARA NARDI/REUTERS
1/3
02.08.2024.
u 18:00

Najbolji je u petak bio Britanac Joseph Clarke s vremenom 66.08, drugi je bio Brazilac Pedro Goncalves (66.41), a treći i četvrti domaći predstavnici, Francuzi Titouan Castryck (67.29) i Boris Neveu (67.48)

Hrvatski predstavnik Matija Marinić nastupio je ovog petka u kajak krosu, disciplini koja se u Parizu premijerno održava na Olimpijskim igrama. U petak je održana uvodna utrka, kronometar, nakon koje su svi natjecatelji koji su uspješno došli do cilja osigurali subotnji nastup.

Natjecanje u petak je obavljeno kako bi se natjecatelji rasporedili po skupinama te u subotu slijedi nastavak borbi, a tada će se održavati utrke u kojima će istovremeno u njima sudjelovati po četiri natjecatelja. Marinić nije stvorio pretjerano dobru podlogu za nastavak borbi jer je u kronometru zauzeo 27. mjesto s vremenom 74.80.

GALERIJA Braća Sinković nakon osvojenog zlata potrčali u zagrljaj suprugama na tribinama

Slalom Canoe - Men's Kayak Cross Time Trial
1/10

Najbolji je u petak bio Britanac Joseph Clarke s vremenom 66.08, drugi je bio Brazilac Pedro Goncalves (66.41), a treći i četvrti domaći predstavnici, Francuzi Titouan Castryck (67.29) i Boris Neveu (67.48).

Nakon subotnjih utrka i repesaža te novih nedjeljnih nastupa, u ponedjeljak je završnica borbi u ovoj disciplini kada se održavaju četvrtfinale, polufinale i finale. Ranije na Igrama Marinić je osvojio osmo mjesto u finalnoj utrci kanua na divljim vodama.

VIDEO Hrvatska ima još jedno zlato na OI u Parizu, braća Sinković ušla su u povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije