rukomet

Gaće ostala bez finala Lige prvakinja

19.02.2014., SD Zrinjevac, Osijek - Osmina finala kupa Hrvatske za rukometasice izme?u ZRK Osijek - RK Lokomotiva. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL
10.05.2015.
u 07:00

Larviku je ovo treće finale. Jednom su osvojile Ligu prvakinja pobijedivši španjolsku Itxaku, dok su 2013. izgubile od Györa.

Rukometašice Larvika plasirale su se u današnje finale Lige prvakinja. Norvežanke su u prvom polufinalu pobijedile ruski Dinamo iz Volgograda sa 31:22. Najefikasnije kod Larvika bile su Koren sa devet, te Frafjord, Hammerseng i Mork sa po četiri pogotka. Za Dinamo je najefikasnija bila Dmitrieva sa sedam pogodaka, dok se Anita Gaće nije upisala među strijelce.

Larviku je ovo treće finale. Jednom su osvojile Ligu prvakinja pobijedivši španjolsku Itxaku, dok su 2013. izgubile od Györa. 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:07 10.05.2015.

Dobro da nije ostala bez gaca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije