IZNIO PRLJAVI VEŠ

Gattuso odlazi iz Hajduka? Kalinić otkrio informacije koje će razbjesniti navijače bijelih

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
11.09.2024.
u 13:28

Talijan bi vrlo lako mogao napustiti Poljud, barem tako je dao naslutiti Kalinić.

Donedavni sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić održao je šokantnu konferenciju za novinare na kojoj je iznio ''prljavi veš'' iz Hajduka. Tako je otkrio da trener Gennaro Gattuso uopće ne komunicira s predsjednikom Ivanom Bilićem te da uopće nije zadovoljan situacijom u klubu. Talijan bi vrlo lako mogao napustiti Poljud, barem tako je dao naslutiti Kalinić, avantura legendarnog Rina mogla bi odjednom naprasno završiti u Splitu.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/7

– Trener već dulje vremena ne razgovara s predsjednikom jer mu je obećao četiri pojačanja. Ispao sam žrtveno janje, a miševi su se sakrili u rupu. Znam da Gattuso nije zadovoljan. Htio sam da imamo kičmu ekipe, Livaja, Rakitić, Uremović. Uz njih Pukštasa i Sigura i dovoditi stvarna pojačanja. Dajaku i Benrahou morali su biti vraćeni, pripremali su tužbu protiv kluba. Cijelo ljeto tražili su klub i nisu ga našli, a prema FIFA-inim pravilima treba ih vratiti – otkrio je Kalinić i nastavio:

VEZANI ČLANCI:

– Gattuso je digao ruke od priče o pojačanjima, zna da je to šuplja priča. Znam da Gattuso nije zadovoljan u klubu. Trebamo težiti da Hajduk bude na zdravim nogama i da vratimo pravu vjeru navijačima, a ne kroz PR. Volio bih da NO pomogne Hajduku koliko sam pomogao ja. Oni ovise o Hajdukovoj plaći, ja o tome uopće ne ovisim. Tu sam došao srcem, a ne glavom, iskoristili su me i stavili u prvi plan da se oni sakriju. Jedno se događa, a drugo se iznosi van.

Legenda rossonera u karijeri je vodila klubove poput Milana, Valencije, Napolija i Marseillea, a čini se kako se neće dulje vrijeme zadržati na užarenoj splitskoj klupi.

Komentara 26

ZA
!zagreb!
13:59 11.09.2024.

Navodno kruži mit da postoje 2 kafića koja ne plaćaju reket (pored onih sa poznanstvom pravih ljudi) takozvanoj parahuligan udruzi. Sve fini ljudi tu.

TA
Talleyard
14:48 11.09.2024.

Samo orjunaški zlotvori su doveli u klub ljude poput kalinića, gattusa i slične. Puljak i drugovi bi bili najsretniji da Hajduk uđe u srpsku ligu.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:45 11.09.2024.

Bravo Kale!!!Bilo je vrijeme,da se svakog razobliči,tu ponajvše mislim na NO.Nisam ni sumnjao,pogotovo od dolaska Brekala,tko je izvor loše atmosfere u svlačionici!Onaj koji ne voli Hrvatsku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije