ŠOKANTNA PRESICA

'Livaja i Lovre Kalinić označeni su kao najveći problem Hajduka. Evo koga su sve htjeli srezati'

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
11.09.2024.
u 12:51

Donedavni sportski direktor Hajduka održao je govor koji će se dugo prepričavati u Splitu, ali i cijeloj Hrvatskoj.

Bivši sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić održao je u srijedu eksplozivnu konferenciju za medije gdje je iznio svoju stranu priče o svojoj smjeni. Također je otkrio kako predsjednik Bilić smatra da su kapetani Marko Livaja i Lovre Kalinić glavni izvori nesuglasica u svlačionici bijelih. Trener Gennaro Gattuso nije zadovoljan situacijom u svlačionici i klubu, pa bi Talijan vrlo lako mogao napustiti Split. 

VEZANI ČLANCI:

– Mene se po medijima razvlačilo kao da sam vlasnik kluba, ali treba proći još tri odluke da bi se nešto potvrdilo. Smijenili su me, ali predsjednik je samo pijun Nadzornog odbora. Ništa se njega ne pita. Nemam tom čovjeku što zamjeriti, on nije iz nogometa. On je došao srezati troškove. Elez, Lovre, Krovinović, Šarlija – sve ih je htio maknuti. Rekao je da su Livaja i Lovre najveći problemi što se tiče discipline – rekao je Kalinić i nastavio: – Trener već mjesec dana ne razgovara s predsjednikom jer mu nije doveo četiri pojačanja. Ispao sam žrtveno janje, a oni se kao miševi sakrili u rupu.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
1/7

Komentara 3

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
13:30 11.09.2024.

Od svih budalaština uprave to je istina . U Hajduku su mnogi preplaćeni .

ST
sttipe
16:36 11.09.2024.

Ne bi ja plaka puno ni za jednim od nabrojanih.. Lipo sam pisa kad su se Juniori vratili iz Ženeve, da bi ih ukrca na neki brod 7-10 dana i uvalija ih sve skupa u prvu momčad, skupa s trenerom, a iz tadašnje prve momčadi da jednu ili 2 "zakrpe"...

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:13 11.09.2024.

Dakle cilj je sve rasprodati i ako treba ispasti u niži rang. Genijalno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije