ODLIČNA PONUDA

Gorica objavila cijene godišnjih ulaznica, od 200 kuna na sve domaće utakmice

Gorica i Dinamo sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Slavko Midzor/PIXSELL
18.07.2022.
u 12:04

Valja naglasiti da se godišnja ulaznica kupuje uz predočenje osobnog dokumenta za svaku ulaznicu koju osoba kupuje te ista glasi na ime i prezime korisnika i nije prenosiva na drugu osobu

Iz hrvatskog prvoligaša Gorice objavljene su cijene godišnjih članskih iskaznica, to jest godišnjih ulazica za predstojeću sezonu.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice Prve HNL i utakmice Hrvatskog kupa, koje će se igrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

Cijene godišnjih ulaznica iznose 200 kuna za A3 i B3 sektore, 250 kuna za A2 i B2 sektore, te 500 kuna za A1 i B1 sektore.

Članovi kluba, žene, djeca do 15 godina i stariji od 65 godina, prilikom kupnje ulaznica isključivo u Fan pointu ostvaruju pravo na popust. Za ostvarenje članskog popusta potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu (jedna članska iskaznica vrijedi za popust na jednu godišnju ulaznicu).

Tako će cijene s popustom iznositi 150 kuna za A3 i B3 sektore, 150 kuna za A2 i B2 sektore, te 300 kuna za A1 i B1 sektore. Godišnje ulaznice za A2, B2, A3 i B3 sektore za djecu do 15 godina iznose 100 kuna.

Svi navijači i simpatizeri prvoligaša iz Velike Gorice kupnju godišnjih članskih iskaznica mogu obaviti u Fan Pointu u Velikoj Gorici (Kolodvorska 36a) koji radi od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati, a mogu ih kupiti i na ovom linku. 

Valja naglasiti da se godišnja ulaznica kupuje uz predočenje osobnog dokumenta za svaku ulaznicu koju osoba kupuje te ista glasi na ime i prezime korisnika i nije prenosiva na drugu osobu.

U slučaju da zbog epidemioloških mjera Odlukom Stožera civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo gledatelja, HNK Gorica se ne obvezuje na novčanu naknadu za kupljene godišnje ulaznice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije