RIJEČ STRUČNJAKA

'Hajduk me iznenadio, a jeste li vidjeli što je radio Livaja? Nevjerojatan je...'

14.09.2024.
u 08:00

- Nakon ove pobjede Hajduka stišat će se sve negativne stvari oko kluba. Da je Hajduk izgubio, ne bi bilo lako, niti bi se dobro završilo - rekao nam je Alen Peternac

Ključne riječi

Komentara 10

OP
OpetAP
12:20 14.09.2024.

Hvala vrlom Teofilu. Njega čak i Livaja pretrči kao brzi vlak. Lik je rekreativna razina a trebao bi biti stup obrane u utakmicama lige prvaka.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
12:51 14.09.2024.

Pobjeda Hajduka je super ali sada postoji ozbiljan problem ima li u kasi dalmatinskog velekluba dovoljno peneza da uprava isplati igračima premiju za pobjedu?

UL
ulica
08:13 14.09.2024.

gennaro rex hajdukis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije