NOVE BROJKE

Hajduk objavio da ima 50 tisuća članova: 'Bitno da mi koji nismo učlanjeni ne možemo na Poljud'

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
28.01.2023.
u 16:24

Uprava kluba odlučila je da do kraja sezone ulaznice neće prodavati osobama koje nemaju članstvo pa je moguće da je porast rezultat takvog poteza. Cilj je za 112. rođendan doći do 112 tisuća članova.

Hajduk je premašio brojku od 50 tisuća članova. Jasno, izrazito velike su to brojke jer splitski je klub u isto vrijeme prošle godine imao njih čak 20 tisuća manje. Udruga Naš Hajduk objavila je kako je od tih 50 tisuća njih 30 posto novih, odnosno onih koji su se učlanili ove godine. 

Uprava kluba odlučila je da do kraja sezone ulaznice neće prodavati osobama koje nemaju članstvo pa je moguće da je porast rezultat takvog poteza. Odluka, međutim, nije naišla na odobravanje kod svih.

- Bitno da mi koji nismo članovi ne možemo na Poljud, jer članovi svaki put ispune naš najlijepši stadion do zadnjeg mista. Đir, a ne ljubav - napisao je jedan navijač na Facebooku. 

Od članarina je prikupljeno blizu 800 tisuća eura, a cilj je za 112. rođendan kluba doći do 112 tisuća članova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije