Uspješna generalna proba

Hajduk pobijedio Slaviju, mali avion uplašio gledatelje na Poljudu

Hajduk - Slavia
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/8
07.07.2016.
u 21:04

Susret s ovim prijateljskim klubom Splićana odlučio je Nikola Vlašić pogotkom u 45. minuti.

Hajduk je u generalnoj probi za novu sezonu, u sedmom pripremnom susretu, pred četiri tisuće gledatelja na Poljudu pobijedio Slaviju iz Praga sa 1:0. Susret s ovim prijateljskim klubom Splićana odlučio je Nikola Vlašić pogotkom u 45. minuti.

Bio je to najteži ispit hajdukovaca u pripremnom razdoblju. 

Na poluvremenu gledatelje je nakratko zabavljao, pa čak i uplašio mali avion, popularni 'polikarpov', koji je napravio nekoliko krugova oko stadiona, a onda nisko preletio preko travnjaka, išao prema Sjeveru, a onda se naglo podignuo i nastavio svoj let dalje. Manevar je izgledao vrlo opasno, ali na svu sreću, sve je prošlo bez ikakvih problema, piše Dalmatinski portal.

Publici se predstavila nova momčad prije prvog europskog ispita kojeg bijeli imaju idući četvrtak protiv rumunjskog IasijaMomčad Marijana Pušnika danas je igrala u novim dresovima koji su jučer predstavljeni na prepunom Peristilu.

HAJDUK - SLAVIA PRAG 1:0

Hajduk (4-1-4-1): Stipica (od 62. Grbić) - Juranović (od 69. Pejić), Nižić (od 66. Šimić), Ćosić (od 46. Ismajli), Milić (62. Memolla) - Jefferson (od 77. Kalik) - Tudor (od 63. Vojković), Sušić (od 46. T. Bašić), Kožulj (od 46. Maganto), Mujan (od 46. Mastelić, od 82. Erceg) - Vlašić (od 63. Radčenko).

Slavia Prag (4-1-4-1): Berkovec - Holik (od 83. Mikula), Ngadeu, Deli, Boril - Souček - Mihalik (od 51. Mingazov), Hušbauer, Šćuk (od 69. Barak), Zmrhal (od 64. Kenia) - Mešanović (od 74. Van Buren).

 

Komentara 26

ZD
Zdravkecmali
21:25 07.07.2016.

Gledatelja? Vojska navijača...hahaha

NO
Nordovest
11:24 08.07.2016.

Nigdje u modernoj Europi nema tako zaostalih i primitivnih ljudi. Nevjerojatna je ta fascinacija "avionom" iz tridesetih godina prošlog stoljeća, skokovima padobranom i donošenja lopte na centar, paljenja baklji u čast boga vatre. Sve događaji koji nemaju veze s nogometom ali glavno da je seoska zabava. Nadlijetanje stadiona avionom krši sve propise UEFA, FIFA, Europske unije. Zabranjeno je nadlijetati stadion i dronom a kamoli avionom. U paljenju baklji nema ništa božansko nego samo divlje i primitivno, jer svaki obrazovan čovjek zna da je za vatru potrebna goriva tvar+kisik+temperatura zapaljenja i nije vatrom fasciniran, divljaci jesu. No to jedino ne zna društvo iz Splita i okolice koji će za radost svoje tovarcide i zapaliti stadion ako treba, pobiti desetke ljudi srušenom starom kantom (ovo već odavno nije avion za promet zračnim prostorom) samo nek je zabava

SO
sonce
05:21 08.07.2016.

Ovdije su prekršena pravila letenje. Potrebno oduzeti dozvolu letenja itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije