IZBACILI CITY

Hajdukovci u deliriju: Osjećaj je neopisiv, svi smo presretni

Split: Osmina finala Lige prvaka mladih, Hajduk - Manchester City
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
28.02.2023.
u 17:33

- Puno smo ih analizirali, znali smo da se s njima teško nadigravati. Identificirali smo njihove mane, a igrači su naše ideje fenomenalno prenijeli na teren - rekao je trener Marijan Budimir

Juniori Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale nogometne Lige prvaka nakon što su na Poljudu pobijedili Manchester City s 2:1. Igrači trenera Marijana Budimira ostvarili su podvig pobijedivši jednu od najboljih juniorskih momčadi u Europi. City je aktualni engleski prvak i trenutačno vodeća momčadi Premier League 2 ispred Chelseaja i Liverpoola. Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu. Hajduk je poveo u 24. minuti golom Roka Brajkovića, na 2:0 je povisio Mate Antunović u 33. minuti, a u posljednjoj minuti prvog dijela smanjio je Oscar Bobb.

- Osjećaj je fenomenalan. Ogroman uspjeh za cijelu Akademiju i za klub. Biti u osam najboljih u Europi. Ovo je jedan veliki uspjeh kojeg još možda nismo svjesni. Puno smo ih analizirali, znali smo da se s njima teško nadigravati. Identificirali smo njihove mane, a igrači su naše ideje fenomenalno prenijeli na teren - rekao je Marijan Budimir i dodao:

- U zadnjih pet minuta malo su nas ponijele emocije, povukli smo se, ali uspjeli smo izdržati. Pohvalio bih rad cijele Akademije. Ja sam danas imao privilegiju voditi ovu momčad. Čestitke svim igračima, kapa im do poda.

Jedan od junaka bio je Mate Antunović koji je izjavio:

- Predivan dan, osjećaj je neopisiv, svi smo presretni. Ovo je za mene bio najteži protivnik dosad, ali znali smo gdje su njihove mane. Gol je nešto za napadača posebno, pogodi te adrenalin, ali najvažnije je da smo pobijedili i prošli dalje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:54 28.02.2023.

Super su dečki već ih vidim u seniorima Dinama.

DU
Deleted user
20:16 28.02.2023.

Bravo momci! Bravo, Mario Budimire! Usporedba s ostalim konkurentima, koji su preostali u toj Ligi prvaka, za mlađe, dovoljno govori gdje bi trebao biti i gdje je zaista mjesto našem Hajduku, kad ga ne bi vodili kokošari i kad s njim ne bi upravljala "ulica".

ZI
zinegoid
18:16 28.02.2023.

ovo podsjeća na slavne dane hajduka kod plinare i nešto na poljudu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije