Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje

Hrvatski olimpijski odbor oštro osudio napad na Janicu Kostelić

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
11.06.2017.
u 10:41

"Ponašanje skupine muškaraca koja je na Braču dočekala i vrijeđala Janicu Kostelić, državnu tajnicu za sport, sramotno je i neprihvatljivo u civiliziranom društvu", piše u priopćenju HOO-a

Brojne su reakcije na subotnji napad koji se dogodio u Supetru na Braču, a u kojem je skupina muškaraca državnoj tajnici za sport i najtrofejnijoj hrvatskoj olimpijki Janici Kostelić uputila niz sramotnih uvreda optužujući ju da je sklopila pakt s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza i za neprovođenje Zakona o sportu, a napadače je oštro osudio i Hrvatski olimpijski odbor.

Reakciju HOO-a prenosimo u cijelosti: 

"Ponašanje skupine muškaraca koja je na Braču dočekala i vrijeđala Janicu Kostelić, državnu tajnicu za sport, sramotno je i neprihvatljivo u civiliziranom društvu. Janica je najtrofejnija hrvatska sportašica svih vremena. Zahvaljujući njezinim pobjedama hrvatska se himna puno puta svirala u svijetu, a hrvatska se zastava vijorila na najvišem jarbolu i zbog toga zaslužuje naše poštovanje. "

"No, prije svega zaslužuje poštovanje kao žena i kao takva ne smije biti meta ovakvih divljačkih ispada. Kukavičko ponašanje kakvo se dogodilo na Braču, gdje se veća skupina muškaraca okomila na jednu ženu - sportašicu i državnu dužnosnicu - nema nikakve veze s odanošću svom sportskom klubu već je samo krinka za huliganizam koji treba odvojiti od sporta i kažnjavati."

Komentara 7

DH
dalibor.hren
11:22 11.06.2017.

Janicu je izvrijeđala Torcida, Torcida su huligani, narkomani, Torcida je vlasnik Hajduka, a HOO dijelom financira Hajduk!?

AR
Artukovic
12:35 11.06.2017.

Treba te orjunase flisnut dobrano po dzepu....svakom kaznu po 25-30 tisuca kuna za dusevne boli.Ako je toliko mogao dobiti onaj Rankovic od Bujanca onda moze i Janica.Ali poznavajuci sudsku praksu u Splitu...Janica ce dobiti zabranu priblizavanja torcidi na ne manje od 200 metara.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
10:48 11.06.2017.

ostro osudio... super mi je to osteo osudjivanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije