Završnica Svjetskog kupa

Ivica neće voziti spust u Lenzerheideu

\'Croatia\'s Ivica Kostelic competes during the men\'s Alpine skiing Championship Giant Slalom event in Garmisch Partenkirchen, southern Germany on February  18, 2011. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN \'
AFP
14.03.2011.
u 16:39

Prvi nastup Ivica Kostelić imat će u četvrtak u superveleslalomu, a dotad će najviše trenirati slalom

Kako je i najavljeno prije Kvitfjella, ako u Norveškoj bodovno izbori osvajanje velikoga Kristalnoga globusa, Ivica Kostelić u Lenzerheideu neće u srijedu voziti spust.

To znači da će Ivica prvu utrku voziti u četvrtak kada je na rasporedu superveleslalom, u kojemu je još uvijek u igri za postolje, pa i za mali Kristalni globus. U međuvremenu će najviše trenirati slalom.

A dok Ivica razmišlja o borbi za još dva mala Globusa - u superveleslalomu i slalomu - ostatak hrvatske ekspedicije u Norveškoj brine se oko - proslave.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:38 14.03.2011.

To Care! Polako, ali sigurno! Vjerujem, bit ce jos koji Globus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije