PORUKA VATRENOG

Javio se Dejan Lovren: Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve hrvatsko

Zagreb: Reprezentativci nakon dočeka na Trgu proslavili u kavani Johann Franck
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/5
20.12.2022.
u 14:23

"Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari mrze sebe prvo. Nije mi jasno kako rade u RH?"

Vatreni su u ponedjeljak fenomenalno dočekani u Zagrebu gdje se skupilo više desetaka tisuća ljudi. Nakon toga zabava se nastavila u kafiću Epic Brozo u Velikoj Gorici čiji je vlasnik Marcelo Brozović. S Brozom je u društvu bio Dejan Lovren. I tamo je bilo veselo, a delirij je nastao kada je bend zapjevao Thompsonove "Kninsku kraljicu" i "Čavoglave". Dejan Lovren i Marcelo Brozović tada su povikali "Za dom spremni".

Instagram stranica prvahrvatskaliga dala je podršku Lovrenu i Brozoviću uz njihovu fotografiju te opis "Našla se prava ekipa prozivati majstore".

Na to se Lovren javio u komentarima te poručio sljedeće:

"Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari mrze sebe prvo. Nije mi jasno kako rade u RH?"

Lovren je sjajno odigrao na Svjetskom prvenstvu gdje je s Gvardiolom bio stoperski par. Za reprezentaciju je debitirao 2009. i skupio 78 nastupa, uz pet pogodaka. 

Komentara 154

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:34 20.12.2022.

Lovren & repka, svaka čast.

DU
Deleted user
14:34 20.12.2022.

Lovren je hrvatski ponos.

Avatar Crni Taban
Crni Taban
15:12 20.12.2022.

Zašto se čudiš Lovrene, Zagrepčani su na izborima 1995. odmah nakon Oluje srušili Tuđmana, da ne spominjem to da gotovo tri desetljeća nikome nije smetao Trg maršala Tita, ali zato im strašno smetaju Hercegovci, Dalmatinci i Slavonci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije