cibosi idu u štrajk

Johnson ipak igra

\'21.11.2010., KC Drazen Petrovic, Zagreb - NLB liga, 8. kolo, KK Cibona - KK Radnicki.Michael Lee, Marcus Johnson i Stefan Stojacic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
03.12.2010.
u 18:41

Cibona ipak nije ostala bez jednog od najlošijih Amerikanaca u svojoj povijesti.

Menadžer Marcusa Johnsona postavio je ultimatum, a kako ga klub ne može platiti, Johnsona je trener bio voljan osloboditi obveze igranja protiv Zadra. Ipak, Johnson je sam izrazio želju da igra, a o postavljenim uvjetima i što činiti dalje razmišljat će nakon derbija.

Ostali igrači pak vrlo su skeptični prema skupštini kluba (16. prosinca).

I oni misle da predsjednik Previšić odugovlači te da zapravo ne želi otići pa će nakon Zadra prestati trenirati, a protiv Siene u srijedu igrat će bez treninga.

Ključne riječi

Komentara 2

GU
Gustavo
20:54 03.12.2010.

Najbolje jedni i drugi ključ u bravu na sramotu Zagrebu i Zadru.

OB
-obrisani-
22:34 04.12.2010.

Nova društvena mreža koja plaća svoje korisnike.Radi se o kompaniji koja od prihoda sponzora čije reklame vrti na svom saitu-stranici 70% Isplaćuje svojim članovima.Registrirajte se : http://www.peoplestring.com/?f=filipovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije