BURNO PROSLAVILI

VIDEO Pijani Srbi nakon zabave nisu mogli stajati na nogama prilikom dodjele olimpijske medalje

(PARIS2024) FRANCE-PARIS-OLY-BASKETBALL
Foto: Meng Yongmin/XINHUA
1/4
11.08.2024.
u 10:44

Dok su čekali na svoja brončana odličja, Srbi su organizirali slavlje u jednom kafiću u Parizu. Alkohol je bilo u potocima, a na dodjeli su neki jedva stajali, poput najveće zvijezde i najboljeg igrača NBA lige Nikole Jokića.

Košarkaši Srbije osvojili su brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, oni su u susretu za treće mjesto svladali Njemačku sa 93-83 (30-21, 16-17, 26-25, 21-20). Bila je ovo "repriza" prošlogodišnjeg finala Svjetskog prvenstva u Manili kada su uspješniji bili Nijemci, ali za razliku od lani ovoga puta Srbi su u svojim redovima imali fantastičnog Nikolu Jokića koji je predvodio svoju reprezentaciju s "triple-double" učinkom od 19 koševa, 12 skokova i 11 asistencija te je tako postao četvrti igrač u povijesti OI koji je uspio upisati trostruki dvoznamenkasti učinak.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

(PARIS2024) FRANCE-PARIS-OLY-BASKETBALL
1/17

Za Srbiju je 19 poena ubacio i Vasilije Micić, kapetan Bogdan Bogdanović je dodao 16, dok su u sastavu Njemačke najučinkovitija bila braća Wagner, Franz sa 18 i Moritz sa 16 pogodaka. Tako su Jokić i društvo mogli početi do dugo u noć slavili medalju. Srbi su svoju utakmicu igrali u subotu popodne, a morali su čekati sve do kasnih večernjih sati kako bi dobili medalje.

VEZANI ČLANCI:

Dok su čekali na svoja brončana odličja, Srbi su organizirali slavlje u jednom kafiću u Parizu. Alkohol je bilo u potocima, a na dodjeli su neki jedva stajali, poput najveće zvijezde i najboljeg igrača NBA lige Nikole Jokića. Ispod možete pogledati kako je izgledala dodjela medalja, srpski košarkaši nisu znali gdje se nalaze. 

 

 

Komentara 12

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
11:12 11.08.2024.

Interesantno kako našim medijima nije problem pjevanje pjesama Baje Malog Knindže. Problem je izgleda samo Thompson

DU
Deleted user
13:00 11.08.2024.

Zabavljali su se uz černičke pjesme. Čudno kako nema nikakvih naslova poput...skandalozno ili sramotno...ništa muk medija

RO
robertos
13:40 11.08.2024.

Slavili uz cetnicke pjesme, hoce se pupovac i ostali mrzitelji hrvata javit povodom ovoga neviđenog skandala ili se oni jave samo kad nasi slave uz tomsona, jooooj sta nam radi ova vlast bbbbrrrrrrrrrrrrrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije