LIGA PRVAKA

Jude Bellingham se oporavio od ozljede. Evo što to znači za Modrića uoči Stuttgarta

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
16.09.2024.
u 16:00

S obzirom da će Bellingham vjerojatno u prvi sastav, Luki Modriću su sad šanse za upad u prvu postavu 50-50, a konkurenciju će mu praviti 20 godina mlađi Arda Guler

Aktualni europski prvak Real Madrid u obranu Lige prvaka kreće sutrašnjim dvobojem protiv Stuttgarta na Santiago Bernabeu. Uoči utakmice ostali su bez još jedne važne karike Brahima Diaza.

Uz Diaza, od veznih igrača treneru Carlu Ancelottiju nedostaju i Camavinga, Ceballos i Tchouameni, ali u međuvremenu se na teren vraća Jude Bellingham. A što povratak engleskog reprezentativca znači za Luku Modrića?

S obzirom da će Bellingham vjerojatno u prvi sastav, Luki su sad šanse za upad u prvu postavu 50-50, a konkurenciju će mu praviti 20 godina mlađi Arda Guler. Obojica su bili u prvoj postavi u subotu, ali sutra će gotovo sigurno jedan morati na klupu.

Modrić je nastupio u svih šest utakmica ove sezone, od toga dvaput u prvoj postavi. Guler je također dvaput igrao od početka, ali je u odnosu na Luku jedan meč propustio.

VIDEO Bilić ne može ništa Gattusu. Igrači ga obožavaju, a njegova pozicija sada je još čvršća

Komentara 1

GN
gnoj
21:19 16.09.2024.

Bellingham se vratio a na radost VL Luka u čukarički (opet) !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije