VELIKA UTAKMICA

Španjolci: Modrić ima nasljednika! Maestro je na zalasku, ali Hrvatska ne mora brinuti

Euro 2024: Croatia - Italy
Foto: Hendrik Schmidt/DPA
1/3
15.09.2024.
u 14:08

Sučić je čitavu svoju karijeru proveo igrajući u austrijskim klubovima. U hrvatsku reprezentaciju je ušao još tijekom Svjetskog prvenstva u Katru kada je hrvatska uzela brončanu medalju, ali nije ulazio u igru

Real Madrid je u gostujućoj utakmici protiv baskijskog Real Sociedada slavili rezultatom 2:0. Utakmicu 5. kola su na stranu aktualno prvaka Španjolske odnijeli Vinicius Junior i Kylian Mbappé iz kaznenih udaraca. Izvrsnu je partiju odigrao Luka Sučić koji je dvaput pogodio gredu i pokazao se sjajnim u klubu u koji je stigao ovoga ljeta.

Sučiću je ovo bila prva utakmica koju je započeo od prve minute, a s druge strane je čitavu utakmicu odigrao Luka Modrić. Dvojica hrvatskih reprezentativaca na terenu privukla su pažnju španjolskih medija koji su se dali u uspoređivanje stare i nove garde vatrenih. Pohvalili su izvedbe obojice, a za Sučića su rekli kako "nije mogao bolje iskoristiti priliku koju je dobio".

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Euro 2024: Croatia - Italy
1/19

"Luki Modriću vrijeme polako curi i sve je bliže mirovini. Veznjak Real Madrida odlučio je igrati ovu sezonu unatoč tome što mu je 39, ali čini se da je Hrvatska već pronašla njegovog nasljednika. To je Luka Sučić, igrač Real Sociedada", napisao je El Desmarque. Sučić je u Španjolsku stigao ovoga kolovoza iz Salzburga u transferu vrijednom 10 milijuna eura.

Sučić je čitavu svoju karijeru proveo igrajući u austrijskim klubovima. U hrvatsku reprezentaciju je ušao još tijekom Svjetskog prvenstva u Katru kada je hrvatska uzela brončanu medalju, ali nije ulazio u igru. Triput je nastupio na Europskom prvenstvu 2024. godine i dao velik doprinos u utakmici protiv Albanije.

VIDEO Gvardiol je postao nezamjenjiv za City: 'Kada je on ušao više nisu imali problema'

Komentara 1

GN
gnoj
20:02 15.09.2024.

Nevjerojatno koliko članaka o odlasku Luke na ovom portalu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije