CIBONA

Kapetan Rozić: Florence će biti pun pogodak

Cedevita Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
24.10.2015.
u 22:20

- Florence je tu samo nekoliko dana i već se socijalizirao. Ušao je s nama u kojekakve priče i šale. Fizički mi se čini besprijekornim, pun je energije i želje te vjerujem da će biti pun pogodak - smatra Rozić.

Rekonstruirana Cibona, s dva nova igrača, u obnovljenom će sastavu prvu provjeru imati u nedjelju u Skoplju, protiv najjačeg makedonskog kluba MZT-a.

– Nadam se da ćemo sada, s Florenceom i Joksimovićem, izgledati kako smo trebali izgledati od početka sezone. Važno je da ova momčad ima igrača koji će biti "udarna igla", koji će povući kontru, zabijati, dodavati... – naglašava kapetan Rozić.

I dok smo Joksimovića vidjeli u konkretnoj ulozi protiv Partizana, Florence u Ciboninu dresu još je uvijek nepoznanica. No za njega Rozić procjenjuje:

– Florence je tu samo nekoliko dana i već se socijalizirao. Ušao je s nama u kojekakve priče i šale. Fizički mi se čini besprijekornim, pun je energije i želje te vjerujem da će biti pun pogodak.

U kojoj je mjeri Florence drugačiji od Blassingamea, koji je odveo Cibonu do naslova prvaka ABA lige, pokušao je objasniti trener Slaven Rimac:

– Bles je bio više kreator, a Florence pak ima više koševa u rukama. Blassingame je više probijao i asistirao, a Florence nema tu kreativnost, ali prijeti koševima izvana i, kada uđe u ritam, vrlo je neugodan.

>>Cibona na krilima Krušlina srušila Partizan, a Cedevita izgubila od Budućnosti

Komentara 1

Avatar links
links
00:11 25.10.2015.

neugodan je ali rijetko ali zato će biti često neugodan za Cibonu, kada udje u ludilo nezna stati!!! zapamtitie, ali da će dobro doći - to sigurno, poslje Acinih pojačanja sa početka sezone i povratak Arapovića i Čuture bi bio napredak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije