Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u vaterpolu

Mađari razbili Srbe! Savić: 'Zbogom pameti! Ovako ne možemo predstavljati Srbiju'

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Srbija - Mađarska
Marko Lukunic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.08.2022.
u 20:29

Mađari su ovime osigurali prvo mjesto u skupini i izravni plasman u četvrtfinale, dok će Srbi, peterostruki europski prvaci, morati u razigravanje za plasman među osam najboljih.

Mađarski vaterpolisti napravili su veliki korak ka četvrtfinalu Europskog prvenstva svladavši u 2. kolu skupine D u Spaladium Areni Srbiju s čak 16:7 (3:2, 4:0, 4:2, 5:3).

Mađarska "laka konjica" je doslovce "pregazila" olimpijske prvake Srbe, osobito u drugoj i trećoj četvrtini, da bi početkom zadnje dionice igre rezultat bio nestvarnih 12:4 za Mađare.

Susret je za HRT komentirao srpski izbornik Dejan Savić.

- Ludo i nezaboravno! Totalno pomračenje svega... Znači, zbogom pameti! Ovakvom igrom, zalaganjem i pristupom ne možemo predstavljati srpski vaterpolo, a kamo li biti u vrhu. Moramo vidjeti što se dogodilo. Mađarski trener je postavio odličnu taktiku, nisu nas iznenadili, ali ritmom i agresivnošću su nas pobijedili.

Mađari su ovime osigurali prvo mjesto u skupini i izravni plasman u četvrtfinale, dok će Srbi, peterostruki europski prvaci, morati u razigravanje za plasman među osam najboljih.

Kod branitelja naslova najbolji je bio Kristian Manherz s četiri gola, dok je Srbe predvodio Strahinja Rašović s dva pogotka.

U ovoj skupini je Izrael svladao Sloveniju s 9:5.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije