Judo

Marijana Mišković Hasanbegović do srebra u Tunisu

Marijana Mišković Hasanbegović
16.01.2016.
u 20:15

U finalu kategorije -63kg, bolja od naše natjecateljice bila je Francuskinja Marielle Pruvost koja je slavila za razliku od dvije opomene.

Nova sezona za hrvatski judo jednostavno nije mogla bolje početi. Već na prvom turniru u 2016.godini led je probila Marijana Mišković Hasanbegović u Tunisu gdje je osvojila srebrnu medalju.

U finalu kategorije -63kg, bolja od naše natjecateljice bila je Francuskinja Marielle Pruvost koja je slavila za razliku od dvije opomene. Do finala Marijana je pobjedila Clementine Louchez (FRA), Helene Dombeu Wezeu (CAM) i Cloe Yvin (FRA).

Nakon itekako osvojenih 60 bodova za OI Rio de Janeiro Marijana nije skidala osmijeh sa lica, jer i sama zna da je korak bliže nastupu na svojim drugim Olimpijskim Igrama.

"Nakon Svjetskog prvenstva i 7. mjesta u Astani, pa niz ozljeda dočekao me prvi turnir, uvijek moze bolje ali evo, medalja je tu. Treća borba, odnosno u polufinalu mi je bilo najteže, znala sam da moram “poginuti” u borbi i da će mi biti puno lakše u finalu. Idući tjedan očekuje me Grand Prix na Kubi."

Sutra nas očekuje nastup Brigite Matić u kategoriji -78kg.

>>Hrvatski judo savez dobio priznanje Međunarodnog olimpijskog odbora

Komentara 2

DU
Deleted user
20:40 16.01.2016.

Bravo Marijana

OM
omolje
08:49 17.01.2016.

Ovo je najljepše Hrvatsko prezime Hasanbegović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije