BMX FREESTYLE

Marin Ranteš ostao bez finala Olimpijskih igara. Presudio je koban pad unatoč sjajnom nastupu

Olympic Qualifier Series 2024 Shanghai
TYRONE SIU/REUTERS
30.07.2024.
u 16:49

anteš je prije toga odradio dobru prvu vožnju s ocjenom od 85.19, a da je takav rezultat ponovio i u drugoj, plasirao bi se u finale.

Marin Ranteš nije se uspio kvalificirati u finale BMX Freestylea na Olimpijskim igrama. Hrvatskom biciklistu presudio je pad prilikom jednog trika u drugoj vožnji, što mu je značajno spustilo ocjenu te se nije uspio ugurati među prvih devet od 12 biciklista u kvalifikacijama.

VEZANI ČLANCI:

Ranteš je prije toga odradio dobru prvu vožnju s ocjenom od 85.19, a da je takav rezultat ponovio i u drugoj, plasirao bi se u finale. Zbog pada je u drugoj dobio samo 67.40. Prvi nastup je bio nešto sigurniji pa je u drugom krenuo na sve ili ništa i nažalost pao. Moralo se dogoditi da netko od preostalih natjecatelja padne, no svi su bili sigurni i kako su nastupali, naš predstavnik je padao sve niže u poretku.

Na kraju je s ukupnom ocjenom 76,29 završio na pretposljednjem, 11. mjestu. Da nije bilo kobnog pada, Ranteš bi sasvim sigurno izborio veliko finale. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije