UOČI SUPERKUPA

Modrić ima 38 godina, sprema mu se uloga rezerve, a sve je oduševio. Evo što kaže Ancelotti

Soccer: Champions Tour-Chelsea at Real Madrid
Foto: Jim Dedmon/REUTERS
1/3
07.08.2024.
u 14:11

Modrić je na ovim pripremama bio motor ekipe s obzirom da kolege na njegovoj poziciji nisu bili prisutni na pripremama. Carlo Ancelotti nahvalio je njegov pristup

Aktualni europski prvak Real Madrid završio je pripreme za novu sezonu pobjedom 2-1 protiv Chelseaja, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je 82 minute na terenu. Carlo Ancelotti nahvalio je njegov pristup.

"Jako kvalitetno izlazi s loptom prema naprijed i puno pomaže ekipi jer upravlja vremenom tijekom utakmica, te je iskusan", kaže talijanski stručnjak. Modrić je na ovim pripremama bio motor ekipe s obzirom da kolege na njegovoj poziciji nisu bili prisutni na pripremama. Toni Kroos je završio karijeru, a Tchouameni, Camavinga i Valverde su pošteđeni s obzirom da su na kontinentalnim natjecanjima odlazili do samih završnica.

"Danas je bio središnji vezni igrač, ali također je igrao i na lijevoj strani gdje je ranije bio Kroos", rekao je Ancelotti. Za Madriđane sezona počinje za tjedan dana kada će u Varšavi igrati finale europskog Superkupa protiv Atalante, osvajača Europske lige, a kako sada stvari stoje, Luka će biti dio prve postave.

Luka će za mjesec dana napustiti 39 godina te će pored mlađih igrača vrlo vjerojatno opet biti u ulozi rezerve. Zato bi bilo savršeno u srijedu iskoristiti priliku i pokazati se u najboljem svjetlu iako znamo kakve je igre Luka pružao tijekom svoje karijere.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Soccer: Champions Tour-Chelsea at Real Madrid
1/21
 
 

Komentara 1

LU
Luftbalons
15:12 07.08.2024.

Modrić ima 39 godina, fali mu cca mjesec dana, daleko od 38

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije