NOĆ ZA ZABORAV

Modrić proglašen najgorim igračem El Clasica! "Bio je u nemilosti Barcinog veznog reda"

Foto: Reuters
1/3
20.03.2022.
u 23:40

Pogled na statistiku otkriva da je Modrić imao tek 64 dodira s loptom, a gubio ju je čak 11 puta. Od četiri ubačaja nije imao nijedan točan, no zato su mu sve tri duge lopte bile točne.

Barcelona se poigrala s Realom na Santiago Bernabeuu i ponizila ga s četiri gola, no kako je sve izgledalo, moglo je biti još i gore. U takvo sivilo uklopio se i Luka Modrić.

Odigrao je 90 minuta, nažalost po njega i Real ne na svojoj poziciji nego znatno bliže obrani Barcelone pa je u nekim trenucima bio i najistureniji igrač kluba iz Madrida.

- Krenuo je vrlo visoko u potrazi za Barçinim središnjim braničima. Proveo je cijelu utakmicu trčeći za loptom. Stvorio je nekoliko prilika, no večeras je bio na milost i nemilost Barcinog veznog reda - piše Marca o Modriću.

Foto: Reuters

Pogled na statistiku otkriva da je Modrić imao tek 64 dodira s loptom, a gubio ju je čak 11 puta. Od četiri ubačaja nije imao nijedan točan, no zato su mu sve tri duge lopte bile točne.

Prema SofaScoreu, s ocjenom 6.0 bio je najlošiji igrač El Clasica! Jednostavno, noć za zaborav hrvatskog kapetana.

>>> Modrić izabran za najboljeg u proteklih 50 godina

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
00:20 21.03.2022.

Ma naravno da je bio najlosiji i naravno da je Modric krivac za veiki poraz. Sada se vidi da je Luka napuhan i zapravo nije dovoljno dobar ni za Hajduk. Nisu hajdukovci pogresili kada su mu dali nogu vec kada je bio 14 godina.

BU
Bubalamala
05:50 21.03.2022.

Barcelona se po složila to je nakon zimskog prelaznog roka druga momčad. Real se tek treba organizirati da bi mogao uspješno parirati ovakvoj Barceloni. Vjerujem da će to biti dosta novih igrača iz svjetskog vrha!

RA
radolizem
01:30 21.03.2022.

Modrić ima 36 godina 7 mjeseci i 19 dana! Normalo je da ga vezni red Barcelone zaustavi. Barcelona je u naletu, a Realu je bitna Liga prvaka jer prvenstvo teško da mogu izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije