sveci nezaustavljivi

Agüero spasio Manchester City od nove blamaže, Mata donio pobjedu Unitedu

aguero
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
08.11.2014.
u 21:30

Junak Southamptona bio je dvostruki strijelac Long.

Manchester United još uvijek 'peče' poraz u gradskom derbiju sa Cityjem, a danas u susretu 11. kola uspio se barem malo iskupiti.

Momčad Louisa van Gaala savladala je Crystal Palace (1:0) pogotkom Juana Mate u 67. minuti, netom nakon što je ušao u igru.

Statistiku i izvještaj utakmice možete pogledati na portalu Goal.com.

Manchester City odigrao je neodlučeno (2:2) u gostima kod QPR-a na Loftus Roadu. Sergio Agüero pogocima je u dva navrata izjednačavao rezultat i tako spasio Građane od nove blamaže. Loša vijest za City je i ozljeda Edina Džeke koji je tri minute nakon ulaska u igru napustio teren.

Southampton, najugodnije iznenađenje prvenstva, dugo je lomio otpor Leicestera. A onda se otvorilo, i to ulaskom u igru Shanea Longa u 68. minuti. Zabio je dva gola u posljednjih 15 minuta i postavio konačan rezultat (2:0).

Dodajmo i kako je Burnley pobijedio Jelavićev Hull (1:0) dok je West Ham s Aston Vilom odigrao bez pogodaka (0:0).

Poredak: Chelsea 29, Southampton 25, Manchester City 21, West Ham 18, Arsenal (-1) 17, Manchester Utd. 16, Swansea (-1) 15...

Rezultati 11. kola:

Liverpool - Chelsea 1:2

Manchester United - Crystal Palace 1:0

Burnley - Hull City 1:0

Southampton - Leicester City 2:0

West Ham United - Aston Villa 0:0

QPR - Manchester City 2:2

>> United na Old Traffordu u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Chelseaja

>>Chelsea preokretom na Anfieldu učvrstio prvo mjesto! Lovren igrao cijeli susret

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:27 08.11.2014.

Southampton se riješio Lovrena i odmah je na vrhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije