Nova ozljeda

Najljepša skijašica svijeta slomila ruku

Lindsey Vonn
Foto: Sports Illustrated/Screenshot
1/9
11.11.2016.
u 21:47

Za sada još nije poznato koliko dugo će morati izbivati zbog nove ozljede.

Jedna od najboljih alpskih skijašica, Amerikanka Lindsey Vonn (32) doživjela je novu ozljedu kada je tijekom treninga u Vailu slomila ruku, objavio je talijanski sportski dnevnik "La Gazzetta dello Sport".

Vonn, koja je prošlu sezonu morala okončati ranije zbog loma noge na utrci superveleslaloma u Andori krajem veljače, namjeravala se vratiti u Svjetski kup na utrkama u Lake Louiseu početkom prosinca.

Za sada još nije poznato koliko dugo će Vonn morati izbivati zbog nove ozljede.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

>>Zgodna američka skijašica objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola i oduševila navijače

>>Mikaela Shiffrin: Možda jednom 'poludim' pa se i ja skinem kao Lindsey Vonn

Komentara 1

EX
exterminator909
23:34 11.11.2016.

pa sta da je slomila ruku ,,zar je jedina ? otidite na hitnu ,ima ih barem 10 sa prelomom ,,po cemu je ona bitnija od njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije