RASPAD SISTEMA

Navijači Hajduka vrijeđaju Ivana Perišića! Sramotne uvrede i psovke pljušte na sve strane

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
31.08.2024.
u 10:35

"Veliki igrač, ali sirotinja u duši. Šteta. Veći je Como klub od Hajduka. Ipak, sretno ti. Jedan je Marko Livaja", stoji u komentaru navijača

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić i splitski Hajduk odlučili su sporazumno raskinuti ugovor. Tako je 35-godišnji krilni napada stekao status slobodnog igrača te bez obzira na istek prijelaznog roka može pronaći novi klub. Talijanski mediji raspisali su se o njegovim razgovorima s mnoštvom tamošnjih prvoligaša. Transfer insajder Fabrizio Romano napisao je kako je Perišić blizu dogovora s Comom, no istekom roka za prelazak raskid ugovora bio mu je jedina opcija. Očigledno se uspio dogovoriti s klubom i sada će imati slobodne ruke da karijeru nastavi u klubu po vlastitoj želji.

Hajduk je putem objave na službenim internetskim stranicama obavijestio navijače o raskidu ugovora. Objavili su vijest i na društvenim mrežama, ali odlučili su se ugasiti komentare na svim profilima. Ipak, navijači bijelih su se snašli i umjesto na toj objavi, svoje komentare o najnovijim vijestima s Poljuda ostavljaju po drugim objavama gdje blokade nema.

"Ne ide vam na čast što ste isključili komentare. Njegov odlazak je ili loše iskomuniciran ili je on smeće od čovjeka. Ako je smeće, a izgleda da je, onda dozvolite da mu to kažemo. Ili imaš dušu, ili si Ivan Perišić od čovjeka", piše jedan, a drugi dodaje: "Sjeverna Koreja = Naš Hajduk. Toliko o demokraciji i narodskom klubu,"

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/12

"Veliki igrač, ali sirotinja u duši. Šteta. Veći je Como klub od Hajduka. Ipak, sretno ti. Jedan je Marko Livaja", stoji u komentaru navijača. "Što je počeo totalitarni režim i u Hajduku pa se ispod Perišića ne može komentirat ništa...Najveća izdaja u povijesti mog voljenog kluba.... Como mu veći od Hajduka, a ode rehabilitacija mukte...srami se, prvi put san suzu u životu pustija radi tebe, g**no", piše nezadovoljni obožavatelj.

Perišićev transfer u Hajduk bio je jedan od najočekivanijih u hrvatskom nogometu. Vatreni je rekao da se želi vratiti u klub svoje mladosti, a oni su pokrenuli kapanju "Vrime je". Nakon dugo vremena i ozljede na treningu Tottenhama Perišić je prošle zime potpisao za bijele, no raspad njihove sezone i vodstva kluba donio je strmoglavi pad rezultata. Nakon povratka s Europskog prvenstva sve je kulminiralo Perišićevim udaljavanjem iz momčadi i konačnim odlaskom. Navijači Hajduka takav razvoj događaja nisu dobro prihvatili, a za dio njih se donedavni heroj pretvorio u izdajnika koji je iskoristio klub.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

 

Komentara 31

AX
Axe
11:09 31.08.2024.

Možda bi se ljudi trebali zapitati zašto je otišao, al rulja ko rulja.

NI
niko63
11:17 31.08.2024.

Nisu to nikakvi navijači nego hrpa huligana koju naš hajduk i nesposobna uprava koriste za širenje mržnje prema svima i svakome. Perišića mi nije ni malo žao jer je dobro znao gdje dolazi a tako će proći i Rakitić, što su svi zaboravili kad su Rakitiću polupali prozore na ljetovanju u Dalmaciji.

ED
edvardl
11:08 31.08.2024.

Još malo pa će tako pisati i o Rakitiću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije