GRČKI MEDIJI:

Neki od BBB-a iz Grčke uhićeni su i prije osam godina jer su se tukli s Delijama u Ateni

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
Foto: LOUIZA VRADI/REUTERS
1/6
17.08.2023.
u 12:28

Grčki mediji navide i da je policija utvrdila da je pet, šest huligana koji su uhićeni sudjelovalo i u neredima u Ateni 2015. godine. Tada se oko 35 hrvatskih navijača sukobilo sa srpskim Delijama uoči utakmice s Olympiakosom.

Grčka policija i dalje traga za ubojicom AEK-ova navijača Michalisa Katsourisa (29) koji je smrtno stradao uoči otkazane utakmice s Dinamom.

Policija trenutačno povodi analizu genetskog i video materijala te sadržaja s mobitela pronađenih kod svih 105 uhićenih nakon nereda.

Idući tjedan bit će poznati rezultati DNK uzoraka koji će se usporediti s onima pronađenima kod ubijenog navijača. Uz to, policija traga za još 10-12 osoba Hrvata i Grka koji su sudjelovali u neredima. Policija vjeruje da se ove osobe skrivaju u Grčkoj.

Grčki mediji navide i da je policija utvrdila da je pet, šest huligana koji su uhićeni sudjelovalo i u neredima u Ateni 2015. godine. Tada se oko 35 hrvatskih navijača sukobilo sa srpskim Delijama uoči utakmice s Olympiakosom.

Njihova će situacija pred sudom biti teža budući da im ovo nije prvi huliganski incident.

 
Ključne riječi

Komentara 3

DR
drumom
12:35 17.08.2023.

recidiviste neka zadrže godinu dana na preodgoju. kad se vrate, bit će dobri, dobri...

Avatar Make my day
Make my day
13:00 17.08.2023.

Nisu to nikakvi "navijači" to su domaći huligani. Tako ih treba tretirati, zatvoriti bez pomilovanja. Onaj tko je išao u stranu zemlju da se mlati i razbija neka lijepo kaznu služi u grčkim zatvorima.

Avatar Vulin
Vulin
13:09 17.08.2023.

Zločinac ostaje zločinac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije