PROBLEMI MEĐU VATRENIMA

Nema kraja lošoj sreći: Dalić ima nove muke, još jedan igrač otpao s popisa zbog ozljede

Vatreni doputovali u Berlin uoči sutrašnjeg susreta sa Španjolskom
Luka Stanzl/PIXSELL
01.09.2024.
u 18:45

Veznjak hrvatske reprezentacije je došao na okupljanje u Zagreb, ali se pojavio na štakama i definitivno neće konkurirati u idućim dvobojima

Otkako je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio popis za Ligu nacija, ozljede su se počele nizati jedna za drugom.

Na toj listi ozlijeđenih se sad pridružio i veznjak Lovro Majer, koji je u Zagreb na okupljanje reprezentativaca stigao u štakama. 

Prvo se prije objave popisa znalo da Marcelo Brozović i Domagoj Vida odlaze u reprezentativnu mirovinu, ali i da izborniku neće biti dostupni ozlijeđeni Josip Juranović i Nikola Vlašić.

Nedugo nakon objave popisa ozlijedila su se trojica braniča, Josip Stanišić, Martin Erlić i Duje Ćaleta-Car, pa je tako Dalić ostao na trenutno tek četiri braniča na popisu; tri stopera i jednom lijevom beku, bez ijednog desnog beka. Sad su nastali problemi i u veznom redu.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče Majera, veznjak Wolfsburga stradao je u subotu na utakmici novog prvoligaša Kiela i njegove momčadi koju su Vukovi pobijedili rezultatom 2:0.

Izašao je s terena u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena jer ga je protivnik nagazio na gležanj. Nakon inicijalnog kontakta očekivala se još i teža ozljeda, ali su nakon pretraga u Wolfsburgu odahnuli što će njegovo izbivanje s terena trajati samo mjesec dana.

Majer je u sezonu ušao briljantno. U prvom kolu protiv Bayerna Wolfsburg je bio poražen 2:3, ali Majer je briljirao u dvoboju s dva pogotka. Tada je ozlijedio jagodičnu kost i na kraju se vrlo brzo oporavio, no sad je nažalost stigla teža ozljeda.

Hrvatska reprezentacija u nadolazećim dvobojima Lige nacija igra protiv Portugala u gostima 5. rujna, a potom 8. rujna protiv Poljske na osječkoj Opus Areni.

Komentara 2

Avatar marsijaneri
marsijaneri
19:31 01.09.2024.

"Na toj listi ozlijeđenih se sad pridružio i veznjak Lovro Majer, koji je u Zagreb na okupljanje reprezentativaca stigao u štakama." Nevjerojatno! koje li šlampavosti.

KO
Konan
23:21 01.09.2024.

Zov Rakitica. Rastura sa Hajfukom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije