PONIŠTEN GOL

Nevjerojatna situacija u derbiju HNL-a, VAR pogrešno povukao crtu za igrače?!

Zaleđe
Foto: Arenasport
1/8
15.08.2021.
u 23:01

Riječani su zabili u osmoj minuti kada je mrežu pogodio Abass, no nakon dvominutne provjere VAR je poništio pogodak sugerirajući da je Tomečak bio u zaleđu.

Osijek je u derbiju petog kola u Gradskom vrtu svladao Rijeku s 1:0, no gostima je poništen gol koji će izazvati puno polemika.

Riječani su zabili u osmoj minuti kada je mrežu pogodio Abass, no nakon dvominutne provjere VAR je poništio pogodak sugerirajući da je Tomečak bio u zaleđu.

No, čini se da su u VAR sobi povukli linije za pogrešnog igrača Osijeka. U prijenosu je prikazana crta koja označava predzadnjeg igrača domaće obrane, a ne Milu Škorića koji je bio najbliži svom vrataru.

Zbog toga je vrlo upitno je li Tomečak bio u zaleđu. Ako je i bio, ono je bilo minimalno.

Glavni sudac u Osijeku bio je Mario Zebec, a za VAR su bili zaduženi Fran Jović i Jerko Crnčić.

>> Pogledajte i sami

Foto: Arenasport

Ključne riječi

Komentara 6

FR
fraca
00:34 16.08.2021.

Tko o čemu, VAR o poštenju...

KU
Kuronja20cm
00:11 16.08.2021.

Nije to nista prema idiotizmu Gorana Gerovca po kome Hrvatska nije na OI osvojila ni jednu medalju.Objađnjenje mu je kretensko jer po istom se to moze primjeniti na svaku zemlju.Ali Gerovac je hr taliban pa ne čudi.

Avatar acivij
acivij
23:23 15.08.2021.

VAR, var, varam te!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije