Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Nova pobjeda za Našičane: Potvrdili plasman u osminu finala!

storyeditor/2022-02-15/PXL_150222_92015936.jpg
Matija Habljak/PIXSELL
16.02.2022.
u 19:00

Aix je trenutno drugoplasirani sastav jake francuske lige, sastav u koje igraju reprezentativci Francuske (Lagarde, Claire, Konan), Španjolske (Tarrafeta), Islanda (Kristjansson)

Rukometaši Nexea iz Našica ostvarili su novu pobjedu u skupini Europske lige. Na domaćem parketu, drugi put ove sezone, pobijedili su francuski Aix sa 33:29 i ovom pobjedom potvrdili su plasman u osminu finala ovog natjecanja. Do kraja su preostala tri kola, a Našičani će imati tri teške utakmice. Idu prvo u goste švedskom Sävehofu i to će biti susret koji će gotovo sigurno odrediti tko će biti drugi u skupini, odmah iza Magdeburga. Potom slijedi gostovanje u Logronesu, a u posljednjem kolu u Našice dolazi Magdeburg.

- Razočaran sam. Ovim porazom izgubili smo sve šanse za plasman među 16 najboljih što je bio cilj uoči europske sezone. Jednostavno ne mogu vjerovati da ovako slabo igramo u Europskoj ligi,a u domaćem prvenstvu izgledamo puno, puno bolje. Primiti 33 pogotka je puno i kad primite tako puno pogodaka onda se ne možete nadati bodovima – rekao je Thierry Anti, trener Aixa.

Aix je trenutno drugoplasirani sastav jake francuske lige, sastav u koje igraju reprezentativci Francuske (Lagarde, Claire, Konan), Španjolske (Tarrafeta), Islanda (Kristjansson).

Dobro smo se pripremali za Aix, dobro smo ih analizirali. Moram biti zadovoljan igrom u tranziciji. Dan prije utakmice ostali smo zbog ozljeda bez dva bitna igrača, Tomića i Markušića, ali je ostali dio momčadi jako dobro odreagirao. Inače, očekivao sam Aix u vrhu tablice, ali eto na kraju su trenutno posljednji, sa samo jednim osvojenim bodom – rekao je Branko Tamše, trener Našičana.

Najefikasniji u redovima Nexe bili su Halil Jaganjac sa sedam, Fahrudin Melić sa šest, dok su Barišić-Jaman, Pribetić i Vejin postigli po četiri pogotka.

U drugoj utakmici skupine Magdeburg je uvjerljivo svladao Gorenje (34:24).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije