HOROR NA VRAČARU

Novak i Jelena Đoković oglasili se poslije masakra: Ovo je tragedija pojedinca i države u cijelosti

Novak ?okovi? uživa u odmoru s obitelji u Marbelli
Foto: gtres/GTRES
1/20
04.05.2023.
u 08:33

Prvi tenisač svijeta i njegova supruga pružili su podršku svim stradalima i njihovim obiteljima

Dugo vremena će se još pričati o nezapamćenoj tragediji na ovim prostorima i masakru na beogradskom Vračaru gdje je ubjeno osmero djece i čuvar škole. Mnogi poznati sportaši oglasili su se povodom ovog masakra i pružili su moralnu potporu obiteljima stradalih, a javili su se između ostalih Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković je na Instagramu objavio fotografiju građana sa Cvjetnog trga u Beogradu dok pale svijeće u čast žrtava, te tako pokazao koliko je pogođen tragedijom o kojoj bruji cijela regija. 

Njegova supruga Jelena objavila je potresnu poruku u kojoj traži promjene.

- Gospodine Isuse Kriste, sine Božji, pomiluj nas grešne. Neću da pogledam kuću u kojoj je živio masovni ubojica. Hoću psihološku podršku učenicima i nastavnicima. Nećemo ekskluzivne fotografije s lica mjesta, hoćemo ukidanje reality programa. Nećemo šokantne izjave svjedoka, hoćemo ograničavanje crne kronike. Neću da djeca budu taoci realityja. Vratite ugled obrazovanju i nastavnicima. Današnja tragedija je tragedija svakog pojedinca naše zemlje i društva u cijelosti. Izražavam najdublju sućut obiteljima žrtava, a naše nade i molitve idu svima onima koji se bore za svoje živote - poručila je Jelena Đoković.

Foto: Instagram

Novak ?okovi? uživa u odmoru s obitelji u Marbelli
1/33

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije