Kritike suigrača

Novi golman Uniteda odmah napao Maguirea: 'Kada sam ispred gola, tražit ću puno od svih'

Premier League - Manchester United v Fulham
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
31.07.2023.
u 16:28

Andre Onana je u Manchester United stigao pred tek 11 dana za 52.5 milijuna eura. Trenutno s momčadi igra prijateljske utakmice u SAD-u, a već je, nakon nepuna dva tjedna, pronašao zamjerku u igri Harryja Maguirea

Manchester United u SAD-u se priprema za novu sezonu. U sklopu priprema igrali su prijateljsku utakmicu protiv Borussije Dortmund, u kojoj je konačni rezultat bio 3:2 za njemačku momčad. Prvi je gol zabio Unitedov Diego Dalot u 24. minuti. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo za engleski klub.

U 43. minuti prvim pogotkom Donyella Malena, Borussija je izjednačila. Malen je zabio i minutu kasnije za konačnih 2:1 u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme počelo je ranim golom Antonyja u 52. minuti, a Youssouf Moukoko je vrati prednost i donio konačnu pobjedu Borussiji u 71. minuti.

GALERIJA Hajduk slavio protiv Rijeke u Jadranskom derbiju

Premier League - Manchester United v Fulham
1/8

Već gotovo tradicionalno kontroverzna figura, Harry Maguire, ponovo se našao na meti kritika. Ovoga puta na njega se u 48. minuti derao golman Andre Onana koji je u United stigao pred tek 11 dana za 52.5 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

"Za mene je velika čast igrati s ovim defenzivcima poput Maguirea i Martineza. Oni rade sjajne stvari. Znam da je Maguire dobar igrač, jedan je od kapetana. On je dobar, sjajan momak. Imam dobar odnos s njim i on mora biti spreman. Kada sam ispred gola, tražit ću puno od svih, počevši od sebe jer mislim da smo zajedno u ovome. Ne moramo se plašiti pogreške jer učimo iz njih", objasnio je Onana svoj postupak.

VIDEO Leko: Izdominirali smo Rijeku, a fantastični Pukštas ima sve da bude kao Ivan Gudelj

Komentara 1

XY
XYZ52
21:20 31.07.2023.

Maguire je izrazito los obrambeni igrac koji je placen vrtoglavih 85 miljuna funti. Jedino mi nije jasno da ga sadasnji tener vec nije "arhivirao". Najvjerojatnije da ga nitko nece za bilo kakvu ozbiljniju lovu. Gledam za kakvu je lovu, 55 milja, doveden ovaj vratar u MU a mi naseg Livija ne mozemo utopiti ni za 10 milja a bio je, s argentiskim vratarem Martinezom, najbolji vratar u Kataru 2022.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije