Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNE OPTUŽBE

VIDEO Bivši igrač Osijeka uzeo je megafon pa napravio nešto što je jako razljutilo Srbiju

Euro 2024 Qualifier - Group E - Albania v Poland
Florion Goga/REUTERS
20.06.2024.
u 10:19

Bivši napadač bijelo-plavih mogao bi se zbog ovog poteza naći pred disciplinskom komisijom, ako se potvrdi da je to ustinu napravio, kako ga optužuju srpski mediji.

Naši susjedi Srbi skloni su optuživanju svega i svačega, tražili su kaznu za Hrvatsku, a sad bi se mogli okomiti na bivšeg Osijekovog napadača i albanskog reprezentativca Mirlinda Dakua. Današnji napadač Rubina iz Kazana u euforiji je zbog osvojenog boda, došao do navijača i uzeo megafon te ih potaknuo na navijanje protiv dva naroda, srpskog i makedonskog. 

GALERIJA Hrvatska šokantno remizirala s Albanijom

Euro 2024 Qualifier - Group E - Albania v Poland
1/17

Prema tvrdnjama srpskog portala Mondo, Daku je pokrenuo klicanje 'P***a im materina, Srbima i Makedoncima', nakon čega je ostavio megafon i krenuo prema centru hamburškog igrališta. Bivši napadač bijelo-plavih mogao bi se zbog ovog poteza naći pred disciplinskom komisijom, ako se potvrdi da je to ustinu napravio, kako ga optužuju srpski mediji.

VEZANI ČLANCI:

Krovne nogometne organizacije često znaju biti nemilorsne kao na primjer prema Josipu Šimuniću, tako da bi Daku mogao dobiti ozbiljnu kaznu. Rođeni Kosovar je inače ušao u igru pred kraj susreta i pomogao Albancima da osvoje vrijedan bod protiv vatrenih čime su nam zakomplicirali sudbinu. 

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije