NI MANJE NI VIŠE

Objava iz Rudeša skuplja lajkove, poznatog trenera predstavili su kao generala

Šibenik i Gorica susreli se u 29. kolu HT Prve lige
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
06.10.2024.
u 08:28

Iako je na kormilu Rudeške vojske tek nešto više od mjesec dana, Samir Toplak kao pravi general uspjeva u svojim izabranicima probuditi Rudeške ratnike i vodi ih do pete pobjede u sedam bitaka - napisali su između ostalog

Nakon ispadanja iz HNL-a prošle sezone uz jednu od najneizvjesnijih borbi za ostanak otkako je neovisne Hrvatske, nogometaši Rudeša žele se što prije vratiti među najbolje hrvatske klubove. Na tom putu pomoći će im i pobjeda koju su ostvarili ovog vikenda na svom terenu protiv Sesveta (2:0). Dva pogotka srpskog napadača Đorđa Jovanovića, u 11. i 21. minuti bila su dovoljna za slavlje, iako je Rudeš već od 41. minute igrao s igračem manje nakon isključenja Sabljića.

Izabranici Samira Toplaka uspjeli su nešto defenzivnijom igrom u nastavku očuvati tih 2:0 i tako pobjedom doći na šesto mjesto ljestvice drugoligaša. Nakon utakmice zanimljivu objavu plasirali su na društvenim mrežama Rudeša. Trenera Toplaka predstavili su kao generala iz istoimenog filma pod redateljskom palicom Antuna Vrdoljaka.

- Današnjeg tmurnog popodneva na filmskom platnu podno tribine bl. Alojzija Stepinca gledatelji su imali jedinstvenu priliku pogledati krimi-dramu "General" Samira Toplaka u glavnoj ulozi s igračem manje. Unatoč gubitku važne figurice u 41. minuti utakmice, general Toplak uspjeva zadržati svoju vojsku na okupu i zadržati prednost stečenu u regularnom dijelu bitke. Iako je na kormilu Rudeške vojske tek nešto više od mjesec dana, Samir Toplak kao pravi general uspjeva u svojim izabranicima probuditi Rudeške ratnike i vodi ih do pete pobjede u sedam bitaka uz jasne obrise karaktera momčadi kakvome teži sam general! Nastavak filma možete pogledati već 19.10. uživo - samo na Rudeškoj 25! - napisali su iz Rudeša. Njihova objava kupi lajkove i reakcije...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije