SUDAR TEŠKAŠA

Objavljen novi datum za meč između Usika i Furyja, a ako tko otkaže, mora platiti 10 mil. dolara

Boxing - Tyson Fury v Derek Chisora Preview
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/6
05.02.2024.
u 08:41

Neporaženi boksači trebali su se 17. veljače u Rijadu obračunati za naslov apsolutnog prvaka teške kategorije, ali meč je odgođen

Boksački fanovi ostali su jako razočarani kada je objavljena informacija da je Tyson Fury zbog ozljede otkazao borbu protiv Usika.

Naime, neporaženi boksači trebali su se 17. veljače u Rijadu obračunati za naslov apsolutnog prvaka teške kategorije, ali meč je odgođen, piše Croring.

Turki Alalshikh, glavni čovjek zadužen za organizaciju sportskih i zabavnih događaja u Saudijskoj Arabiji, poručio je kako je određen novi datum meča za ujedinjenje pojaseva kraljevske divizije.

VEZANI ČLANCI:

– Tyson se želio boriti 17. veljače i s posjekotinom na glavi, ali sam mu rekao da nisam lud da takav uđe u ring. Čak i ako ne bude spreman 18. svibnja, on će se boriti, jer imamo rok s IBF-om i ne želim imati glavobolju. Imamo ugovor i organizirat ćemo borbu 18. svibnja, a bude li netko odustao, onda ćemo ponuditi drugu veliku borbu – rekao je Turki Alalshikh i dodao kako su oba svjetska prvaka pristala platiti kaznu od deset milijuna dolara ne budu li mogli nastupiti u toj borbi.

 
Ključne riječi

Komentara 2

5A
5_ak
18:09 05.02.2024.

Ja neznam koga to opce interesira u Hr

KU
Kujttim
13:46 05.02.2024.

Za dublju posjekotinu iznad oka Tyson Furry je dobio odgodu 3 mjeseca, dakle, riječ je o dubljoj posjekotini, i odgoda je 3 mjeseca. S druge strane, Hajduk očekuje da će Ivan Perišić nakon renkonstrukcije prednjeg križnog ligamenta, zaigrati za za 6 mjeseci, dakle, 27.4.2024. protiv Rudeša??? Operacija prednjeg križnog ligamenta nije posjekotina, već je rekonstruiran ligament kojemu treba puno više od 6 mjeseci da "zaživi" i dobije funkciju u koljenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije