RONALDO O NIZOZEMCU

Okršaj Ronalda i Ten Haga se nastavlja: Moraš reći da imaš potencijal

Portugal v Scotland
Foto: Kenny Ramsay. 78 Newark Street./
1/2
12.09.2024.
u 22:00

Ronaldo: Ne možeš kao trener Uniteda reći da se nećeš boriti za titulu i da će Manchester City osvojiti Ligu prvaka i Premier ligu. Ne možete izgraditi klub bez znanja", Ten Hag: On je daleko od Manchestera

Cristiano Ronaldo je prije dvije godine raskinuo ugovor s Manchester Unitedom nakon svađe s trenerom Erikom Ten Hagom. Portugalac je dolaskom aktualnog trenera Manchestera pao u drugi plan, provodio više vremena na klupi što je i dovelo do svađe i raskida ugovora. Ronaldo je sad igrač saudijskog Al Nassra, ali to ga ne sprečava da prati događanja u europskom nogometu. Tako je nedavno naletio na izjavu trenera koja se nije svidjela navijačima crvenih vragova:

"Istina je da to nisu bile pripreme u kojima možete raditi pet, šest tjedana s momčadi. Komplicirano je. Imali smo momčad za turneju po SAD-u, onda su došli igrači koji su igrali na Europskom prvenstvu i Copa Americi, pa sada pojačanja, i od toga moramo napraviti momčad. Momčad nije spremna, ali liga počinje. Postoji nekoliko trenera koji imaju ovaj problem", rekao je Ten Hag 15. kolovoza.

GALERIJA Sjećate li se kada je Hajduk u derbiju Dinamu uzeo titulu? Ove trenutke rijetki još pamte

Portugal v Scotland
1/27

U izjavi je rekao i da će gradski rival City osvojiti i ligu i Ligu prvaka. Dakle, prema Ten Hagovim riječima ispada da se Manchester United od starta sezone može oprostiti od naslova Premier lige, a kako se nije svidjelo navijačima, tako nije ni Ronaldu.

"Ne možeš kao trener Uniteda reći da se nećeš boriti za titulu i da će Manchester City osvojiti Ligu prvaka i Premier ligu. Moraš reći barem da imaš potencijal i da ćeš pokušati. Moraš pokušati!", rekao je uvijek optimistični Portugalac, pa dodao:

"Ako Ten Hag posluša Ruuda van Nistelrooya, možda to pomogne. On poznaje klub, trebalo bi se slušati takve ljude kao što su Rio FerdinandRoy KeanePaul ScholesGary Neville i Sir Alex Ferguson. Ne možete izgraditi klub bez znanja". Ten Hag je na to odgovorio:

"On je jako daleko u Saudijskoj Arabiji, daleko od Manchestera. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, to je sasvim okej". U svakom slučaju, verbalni okršaji ovog dvojca još nisu završili, tko zna i kad će. Bit će zanimljivo ako se jednog dana kao treneri, svatko sa svojom momčadi, sretnu na terenu.

VIDEO Kalinić o Gattusu: 'Lagano je digao ruke, zna da je to samo šuplja priča'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije