sp u njemačkoj

Ovečkin: Moja motivacija nije upitna

Aleksandr Ovečkin
Reuters
06.05.2010.
u 14:28

Ruski hokejaš Aleksandr Ovečkin potvrdio je da će predvoditi rusku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj koje i službeno započinje u petak.

Trostruki uzastopni MVP (najkorisniji igrač) NHL lige završio je sa svojim Washingtonom nastup u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta već u prvom krugu doigravanja iako su Capitalsi imali najbolji omjer u regularnom dijelu sezone, a utjehu za takav rasplet potražit će u osvajanju naslova svjetskih prvaka s Rusijom.

- Mislim da nije potrebno da dodatno objašnjavam svoju motivaciju. Svi znaju zašto sam došao igrati za rusku reprezentaciju. Ja želim igrati za svoju zemlju i to nikad nije bilo sporno – rekao je Ovečkin za ruski dnevnik Sovjetskij Sport.

Rusi su na SP-u svrstani u A skupinu s Bjelorusima, Slovacima i Kazahstancima.

Ovečkin je početkom godine s ruskom reprezentacijom razočaravajuće ispao već u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Vancouveru, a u Njemačkoj će tražiti svoju drugu zlatnu medalju sa svjetskih prvenstava. Prvu je osvojio 2008. u Kanadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije