BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ovu gospođu žestoko kritiziraju zbog onoga što je napravila svom bivšem mužu

Boksač
Printscreen
14.10.2024.
u 18:45

– Artur, Artur, da! Hvala ti Bože. Arture, čestitam. Karma je sustigla Bivola. Zaslužio si to, idiote. Jesi li se uplašio? – kazala je Ekaterina, koja će pravdu nastaviti tražiti na sudu.

Kirgistanski boksač Dmitrij Bivol je na velikoj priredbi u Rijadu većinskom odlukom sudaca izgubio protiv Artura Beterbieva u meču za apsolutnog prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji.

Mnogi boksački stručnjaci i komentatori smatraju kako je Bivol učinio dovoljno za pobjedu, no jedna se osoba posebno veselila njegovom porazu – bivša supruga Ekaterina Bivol, piše Croring.

Njegov promotor Eddie Hearn nije se suzdržao kritizirati suce, a pogotovo onog koji je prednost dao Arturu 116-112, prema njemu je Bivol bio uspješniji u samo četiri runde.

– Čuli ste Arturov kut u desetoj rundi kada su mu govorili ‘moraš ga nokautirati kako bi pobijedio’. Povukli se u svoj kut, jer su znali da je Beterbiev izgubio borbu – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– I u Top Ranku su bili svjesni činjenica. Apsolutno sam zbunjen i zgrožen bodovnom karticom 116-112. Taj sudac više nikada ne bi trebao raditi. Odvratno, sudac mu je u takvoj borbi dao samo četiri runde.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka Dmitrijeve bivše supruge Ekaterine Bivol, koja je svojim reakcijama izazvala mnogo kritika.

Ekaterina i Dmitrij razveli su se prije nešto više od godinu dana, a pažnju je počela privlačiti uoči meča protiv Beterbievim. Optužuje Dmitrija za obiteljsko nasilje. U braku su bili 16 godina.

Ekatarina je pratila meč, te je s ogromnim oduševljenjem proslavila pobjedu Artura Beterbieva.

– Artur, Artur, da! Hvala ti Bože. Arture, čestitam. Karma je sustigla Bivola. Zaslužio si to, idiote. Jesi li se uplašio? – kazala je Ekaterina, koja će pravdu nastaviti tražiti na sudu.

Reakcija bivše Dmitrijeve supruge naišla je na brojne kritike boksačke javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije