Pioli u problemima

Ivan Perišić se ozlijedio, Marcela Brozovića navijači uzeli na zub

Marcelo Brozović, stolni tenis
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
04.04.2017.
u 11:29

Perišić je istegnuo aduktor i zamijenio ga je João Mário. Nisam želio riskirati, vidjet ćemo koliko je ozljeda teška i koliko će pauzirati - rekao je Interov trener

U 30. kolu talijanske lige Inter je kod kuće izgubio od Sampdorije sa 1:2. Domaća je momčad vodila (D'Ambrosio 35.) do 50. minute kada je izjednačio Schick, a pobjedu Sampdoriji donio je u 85. minuti Quagliarella pogotkom iz jedanaesterca.

Razlog najstrože kazne bilo je Brozovićevo igranje rukom u Interovom kaznenom prostoru. Trener Stefano Pioli je osim poraza dočekala još jedna loša vijest, ozlijedio se Ivan Perišić koji je iz igre izašao u 78. minuti.

- Perišić je istegnuo aduktor i zamijenio ga je João Mário. Nisam želio riskirati, vidjet ćemo koliko je ozljeda teška i koliko će pauzirati - rekao je Interov trener.

Brozovića su navijači nakon poraza od Sampdorije uzeli na zub, u svojim komentarima bili su vrlo žestoki na društvenim mrežama:

"Uvijek sam ga branio, ali nakon ovakve igre, Brozoviću treba zabraniti pristup Interovim treninzima."

"Borimo se za Ligu prvaka i onda u dvije utakmice protiv nezainteresiranih klubova uzmemo jedan bod. Opet pogrešna formacija s pogrešnim igračem. Brozovićem kojeg odmah treba potjerati iz kluba."

"De Boer je imao pravo što ga je držao na tribinama jer Brozović je igrač koji uopće ne razumije nogomet."

Komentara 1

DJ
djobu68
13:05 04.04.2017.

Mora da je teren bio los ali tko ce sad biti kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije