SJAJNA FORMA

Perišić zabio dva gola u pobjedi Wolfsburga u Stuttgartu!

Ivan Perišić
Reuters/PIXSELL
01.11.2014.
u 17:50

Wolfsburg nakon ove pobjede ima 20 bodova i drugi je na ljestvici, no Bayern ima 21 i utakmicu manje.

Wolfsburg je na gostovanju kod Stuttgarta slavio sa 4:0, a dva je pogotka postigao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Zabio je time tri gola u dvije utakmice zaredom! Prvi je zabio za 1:0 u 15. minuti nakon što je pucao iskosa u donji desni kut, a drugi u 88. minuti nakon što mu je dodao De Bruyne.

I Olić je bio blizu pogotku, pogodio je gredu! Pucao je s ruba šesnaesterca. Knoche je u 45. minuti povisio na 2:0 za goste. De Bruyne je ubacio iz slobodnog udarca nakon prekršaja na Oliću, a Knoche je glavom pogodio.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

Odmah na početku nastavka, De Bruyne je u 48. minuti povisio na 3:0. Olić je u 63. minuti imao dobru priliku povećati na 4:0, a u 70. minuti i Perišićev je udarac otišao blizu vratnice.

Wolfsburg nakon ove pobjede ima 20 bodova i drugi je na ljestvici, no Bayern ima 21 i utakmicu manje.

>> Perišić zabio u pobjedi Wolfsburga, Borussija (M) i Bayern remizirali

Komentara 3

Avatar Viking1
Viking1
17:58 01.11.2014.

Perišić je zadnjih 30 utakmica zabio 17 golova (repka + klub). Malo koji napadac u Europi ima takav učinak,a jos igra krilo

JA
JackRussell
19:54 01.11.2014.

Kramarić zabija za Rijeku, mjesecima čitava svita novinara plaćenika piše epove kako je on najveća dinamova pogreška....Perišić godinama trpa u Europi, a nigdje niti riječi kako ga se hajduk odrekao dok je još bio klinac. Dinamo je Kramariću barem dao kakvu takvu priliku.

Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
04:17 02.11.2014.

Drago mi za Perisica.u repki igra krilo zato sto Niko pravi cudnu formu a i zato sto je najbrzi.ja ipak mislim da je za repku bolje da igramo 4-1-3-2 tj. obrana + Modric + sredina + Mandzo i Perisic. Protiv talijana treba igrati cak 4-5-1 i prostor zatvoriti u sredini.sve u svemu Perisic igra i to je super.Dabogda dao 4 gola protiv Italije.;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije