opcija je bio munoz

Poklepović: O financijama nismo govorili, nisu primarne

Stanko Poklepović (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
20.02.2015.
u 13:17

Nemojte sada pisati kako sam Hajdukov vojnik, to je vrlo otrcana fraza, ovdje smo svi hajdukovci – rekao je Poklepović.

U svom je stilu Stanko Poklepović dao najavu onoga što će u Hajduku, zajedno sa svojim pomoćnikom Harijem Vukasom, raditi u idućih nekoliko mjeseci.

– Idemo na standardnost momčadi, želim i standardne alternacije, moramo se odrediti u stvaranju igračkih vrijednosti za ostvarivanje transfera. Sportski direktor Goran Vučević me zvao, pitao, rekao sam mu da može na mene računati. Nismo govorili o financijama, one su bitne, ali nisu primarne. Ovu situaciju treba odmah znati premostiti. Nemojte sada pisati kako sam Hajdukov vojnik, to je vrlo otrcana fraza, ovdje smo svi hajdukovci – rekao je Poklepović.

Sportski direktor Vučević, i sam nekadašnji trener Hajduka, tvrdi kako je klub sve učinio kako bi doveo Edoarda Reju.

– Mi smo učinili sve napore da Reja preuzme Hajduk. Spominjalo se da su financijski uvjeti visoki, ali to nije točno. Stvar se zakomplicirala, on je tražio da dogovor prolongiramo do ponedjeljka, ali nismo mogli to prihvatiti. Inače, imali smo i drugu opciju, Victora Munoza koji je nekad bio prvotimac Barcelone i Sampdorije te trener u Španjolskoj, Grčkoj, Rusiji i Švicarskoj, a bio je jako zainteresiran. Međutim, njegov bi dolazak ipak bio rizik – kazao je Vučević.

>>Napokon! Špaco je pravi izbor, uzeli smo s njime i Kup

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
13:54 20.02.2015.

Dok je bureka i jogurta nema gladi

VK
vječni krojf
09:27 27.02.2015.

Oho,nema sta.Kakvi apetiti.Dobro je da nisu razgovarali sa Guardiolom,Vaan Gaalom, Ancellotijem.Stvarno mocan klub,financijski vrlo stabilan,i nasli najbolje rjesenje.Izvukli iz podruma starcica da se i dalje muci.Valjda je od tih svih imena on bio najjeftiniji.Dobro je,treba ipak stedjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije