ATMOSFERA

VIDEO Poljud je krcat, pogledajte atmosferu uoči derbija Hajduka i Dinama

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
Marko Lukunic/PIXSELL
21.10.2022.
u 17:12

Ulaznice su rasprodane. Jutros je preostalo par stotina komada, no u klubu doznajemo da se i taj mali dio istopio pa se još eventualno može pronaći karta na ulici na crno. No, malo je onih koji su je voljni danas prodati.

Sat i pol do najveće utakmice hrvatskog nogometa. Gužve vladaju pred ulazima u Split jer na Poljudu od 18 sati sudarit će se Hajduk i Dinamo u susretu koji domaćin vidi kao šansu za povratak u borbu za naslov. Osam bodova dijeli Dinamo i Hajduk prije početka 13. kola HNL-a, a igrat će 18 od sati pred krcatim tribinama splitskog stadiona.

>> Pogledajte atmosferu s Poljuda uoči utakmice

Naime, ulaznice su rasprodane. Jutros je preostalo par stotina komada, no u klubu doznajemo da se i taj mali dio istopio pa se još eventualno može pronaći karta na ulici na crno. No, malo je onih koji su je voljni danas prodati. Navijači Hajduka utakmicu dočekuju revoltirani tretmanom sudaca koji njihov klub ima u HNL-u, dok svi drugi upiru prstom u njih i u način na koji su dobivali utakmice u zadnjih nekoliko kola pa je atmosfera uoči derbija prilično napeta.

Ipak, ne treba zazivati nerede kao što je to jučer napravio netko od kolega na press-konferenciji prije utakmice jer nikakvih razloga za takve najave nema. Torcida se okuplja već od 12 sati u prostorijama kluba navijača i svoje je pripadnike pozvala da uđu na stadion sat vremena ranije zbog pripreme koreografije.

Također su istaknuli kako se danas skupljaju dobrotvorni prilozi za pomoć francuskim navijačima St. Etiennea u sudskom postupku Derbi se igra u terminu neuobičajenom za ovako velike utakmice zbog Dinamovih obveza u ligi prvaka idući tjedan, a to je očigledno utjecalo i na brojnost BBB-a danas u Splitu. Prodana je tek trećina ulaznica, oko 550 komada, od kontingenta dobivenog od kluba.

Ključne riječi

Komentara 25

ZU
Zujim
18:40 21.10.2022.

Nebitno naguravanje lopte dva poluamaterska kluba u amaterskoj ligi.

RE
remarga
17:57 21.10.2022.

Cijeli Split jedva čekao da dođe najbolji, najjači, najtrofejniji i najbogatiji klub u jugoistočnoj Europi - Dinamo Zagreb.

DU
Deleted user
17:46 21.10.2022.

"Također su istaknuli kako se danas skupljaju dobrotvorni prilozi za pomoć francuskim navijačima St. Etiennea " ?? Bolje bi im bilo dati novac dječjem odjelu splitske bolnice ili sirotinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije