Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI TVRDE

Ponoćna bomba: Edin Džeko potpisuje za Hajduk! Više nema zapreka, pristao je na uvjete s Poljuda

Trening nogometne reprezentacije BiH, uoči utakmice Lige Nacija protiv reprezentacije Rumunjske
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
28.06.2024.
u 23:26

Džeko je, podsjetimo, uz Ivana Rakitića velika želja Hajduka i njegova novog sportskog direktora Nikole Kalinića, odnosno trenera Gennara Gattusa.

Edin Džeko postat će igrač Hajduka! Talijanski Mediaset javlja da je sve dogovoreno između splitskog kluba i 38-godišnjeg bosanskohercegovačkog napadača. Nakon što je ranije objavljeno da može bez problema napustiti redove turskog Fenerbahčea, za kojeg ga je vezivalo još godinu dana ugovora, talijanski medij sad donosi informaciju da je Džeko pristao na sve uvjete ponuđenog mu dvogodišnjeg ugovora s Hajdukom.

Džeko je, podsjetimo, uz Ivana Rakitića velika želja Hajduka i njegova novog sportskog direktora Nikole Kalinića, odnosno trenera Gennara Gattusa. Nekoć veliki igrač Milana ovoga je petka održao i otvoreni trening na Poljudu na kojem je bilo mnoštvo navijača. Nema sumnje, navijači će u velikom broju doći podržati i Džeku, jednom kad i službeno bude predstavljen kao igrač Hajduka. 

Mediaset ističe da se Džeko i trener Fenerbahčea, Jose Mourinho nikako ne vide u zajedničkoj suradnji. Ne vole se još iz vremena kada je Mourinho tek došao u Romu pa Džeku posjeo na klupu za rezervne igrače.  Bit će veliko pojačanje za Hajduk, a objava s Poljuda o tome da je Džeko njihov novi igrač bit će lansirana u sljedećim danima. Džeko je prošle sezone zabio 25 golova i upisao još 10 asistencija.

Tko je supruga Edina Džeke? Iza sebe ima propali brak, a zbog njega je odustala od svoje karijere

Trening nogometne reprezentacije BiH, uoči utakmice Lige Nacija protiv reprezentacije Rumunjske
1/7
Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Asterix
Asterix
00:10 29.06.2024.

Eto Kaliniću još jedna prilika ako Biden odustane od kandidature.

Avatar Retro
Retro
23:29 28.06.2024.

Koliko igrač od 38 godina može igrati i trenirati kako spada. Gatusso sigurno neće dati Džeki da igra kao da je na odmoru pred penziju.

KR
kremenko
06:12 29.06.2024.

Dinamovci su toliko jalni da će im krenuti krv na nos .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije