EUROLIGA

Porazom Mladost izgubila svaku nadu za četvrtfinale

Babić HAVK Mladost
Željko Hladika
13.02.2010.
u 14:14

Kolo prije kraja natjecanja po skupinama u Euroligi vaterpolisti Mladosti izgubili su svaku mogućnost da izbore plasman u četvrtfinale. Na gostovanju u Barceloni izgubili su od Barcelonete sa 7:8 (2:5,2:2,1:1,2:0).

Ključna se pokazala prva četvrtina koju su žapci izgubili 5:2, a iskusni domaćini tu su razliku održavali do posljednje četvrtine. Mladost je priprijetila u posljednjoj četvrtini i došla na samo minus jedan, ali više od toga nisu mogli.

Žapci su katastrofalno koristili igrača više, od deset prilika iskoristili su samo jednu. Najbolji pojedinac Mladosti bio je Boris Letica sa tri pogotka, Buljubašić je zabio dva, Lončar i Muslim po jedan.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:35 13.02.2010.

U deset godina vladavine SDP-a u Zagrebu, sportski klubovi u gradu,koji su do tada bili Europske klase,pretvoreni su u seoske klubove,kojima je glavni cilj ...opstanak .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije