IVO GRBIĆ

Povremeni vatreni odlazi s Otoka, karijeru spašava u sve popularnijem klubu

Premier League - Sheffield United v Burnley
Lee Smith/REUTERS
09.09.2024.
u 16:00

U Sheffield Unitedu proveo je šest mjeseci te je u 10 utakmica primio 30 golova, ove sezone branio je u jednoj utakmici engleskog kluba koji je sada drugoligaš

Hrvatski vratar Ivo Grbić (28) iz Sheffield Uniteda otišao je na posudbu do kraja sezone u turski Rizespor, informacije su to koje prenosi tamošnji insajder Yagız Sabuncuoglu. Podsjetimo, Grbić je u zimskom prijelaznom roku iz Atlético Madrida prešao u tadašnji premierligaški klub uz odštetu od 2,5 milijuna eura.

No u Sheffieldu je proveo šest mjeseci te je u 10 utakmica primio 30 golova i ni u jednoj utakmici nije sačuvao čistu mrežu. K tome se početkom veljače u susretu s Crystal Palaceom sudario sa suparnikom Jean-Philippeom Matetom. Morao je izaći iz igre i nije nastupio u iduće tri utakmice jer se sumnjalo na potres mozga.

VEZANI ČLANCI:

U ovoj sezoni Grbić je branio na samo jednoj od šest utakmica engleskog drugoligaša. vratar koji je nekoć bio i prvi golman Hrvatske sada mora spašavati karijeru. Grbić ima broncu s vatrenima sa Svjetskog prvenstva u Kataru, osvojio ju je kao rezerva, a izbornik ga je zadnji put pozvao prije godinu i pol, i tada kao rezervu.

Svoj nogometni put pokušat će osvježiti i spasiti u turskom klubu koji je prošlu sezonu završio na devetom mjestu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
16:08 09.09.2024.

Primio 30 golova u samo 10 utakmica?Može se valjda slobodno reći da mu nikad nije bilo dosadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije