BIVŠI ČLAN ARSENALA I TOTTENHAMA

Poznati nogometaš premlatio djevojčicu (2), pala u komu: 'Ozljede su kao da je stradala u prometnoj'

Bivši nogometaš Arsenala i Tottenhama
Screenshot/YouTube
23.08.2024.
u 21:16

Prije napada Hughes-Mason je slao poruke prijateljima govoreći kako ga "počinje živcirati" i da će je "udariti". – Ova mala djevojčica nikada se neće oporaviti od ozljeda koje je zadobila u ovom nasilnom napadu, rekla je kriminalistička inspektorica Ellie Nudd iz policije Essexa

Bivši nogometaš Kiernan Hughes-Mason (32) osuđen je za napad na dvogodišnju djevojčicu. Djevojčica je zadobila trajno oštećenje mozga. – To je bio nasilan napad, izjavila je kriminalistička inspektorica Ellie Nudd. Kiernan Hughes-Mason je posljednjih godina igrao u tzv. "non league" nižerazrednim ligama u Engleskoj. Ovog ljeta postao je trener malog londonskog kluba Enfield Borough FC, koji ga je nakon incidenta smijenio.

Hughes-Mason je osuđen za napad na dvogodišnju djevojčicu koju je čuvao u Westcliff-on-Seau u siječnju 2020., izvještavaju britanski mediji. Smatra se da je Hughes-Mason imao namjeru ozlijediti djevojčicu, a otkriven je putem dokaza iz vlastitih chat razgovora, prenosi BBC.

Prije napada Hughes-Mason je slao poruke prijateljima govoreći kako ga "počinje živcirati" i da će je "udariti". – Ova mala djevojčica nikada se neće oporaviti od ozljeda koje je zadobila u ovom nasilnom napadu, rekla je kriminalistička inspektorica Ellie Nudd iz policije Essexa, prenosi BBC.

Nakon što je pozvao hitnu pomoć, Hughes-Mason je tvrdio da je djevojčica pala na kućicu za lutke i ostala bez svijesti. Liječnici su potom pronašli 17 različitih ozljeda na njezinim nogama, leđima, licu i prsima. Bila je u komi dva tjedna i sada joj je potrebna cjelodnevna njega zbog ozljeda mozga. – Liječnici su jasno rekli da je opseg ozljeda usporediv sa sudarom pri velikoj brzini i da su rezultat nasilnog napada, izjavila je Ellie Nudd. Kazna za Hughes-Masona bit će izrečena na kaznenom sudu u Basildonu 10. rujna.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Hughes-Mason je kao mladi igrač trenirao u Arsenalu i Tottenhamu prije nego što je prešao u Millwall. Na seniorskoj razini bio je posuđivan između Millwalla i drugih klubova, a odigrao je i nekoliko utakmica za prvu momčad Millwalla. Debi u Championshipu imao je u utakmici protiv Sheffield Uniteda u studenom 2010., ali nije uspio napraviti značajniji proboj u drugoj engleskoj ligi.

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

Bivši nogometaš Arsenala i Tottenhama
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije