TUŽNA VIJEST

Poznati sportaš živ izgorio u požaru, susjed opisao strašne scene

Karlovac: Grom udario u ku?u koja se zapalila
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
16.10.2024.
u 22:18

"Kad sam vidio dim iz susjedne kuće, odmah sam otrčao pomoći. Zgrada je brzo planula. Vidio sam sestru Zbigniewa kako izvodi njihovu majku, Irenu. 'Spasi Zbyszka!' vrištala je", rekao je susjed koji je bio na mjestu događaja

Velika tragedija pogodila je Poljsku, a posebno selo Nowodziel u Podlasju, gdje je u nedjelju izbio požar u kojem je smrtno stradao 46-godišnji Zbigniew Marculewicz, bivši košarkaš koji je igrao na najvišoj razini u Poljskoj. Marculewicz je bio u kući s majkom i sestrom, koje su na sreću preživjele.

Prema svjedočanstvima susjeda, požar je izbio u drvenoj kući

"Kad sam vidio dim iz susjedne kuće, odmah sam otrčao pomoći. Zgrada je brzo planula. Vidio sam sestru Zbigniewa kako izvodi njihovu majku, Irenu. 'Spasi Zbyszka!' vrištala je", rekao je susjed koji je bio na mjestu događaja.

Nažalost, unatoč naporima susjeda i brzom dolasku vatrogasaca, Marculewiczu nije bilo spasa.

"Osjećaj je bio strašan. Dim je bio toliko gust da se nije moglo disati, a ništa se nije vidjelo", dodao je susjed.

Uzrok požara još nije utvrđen i istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije