REAKCIJE SUSJEDA

Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Champions League - GNK Dinamo Zagreb v AS Monaco
Antonio Bronic/REUTERS
02.10.2024.
u 23:13

Mediji iz regije popratili su ovaj nevjerojatni remi hrvatskog prvaka.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz. 

VEZANI ČLANCI:

Mediji iz regije popratili su ovaj nevjerojatni remi hrvatskog prvaka. 

- Bjelici pukao film na kraju: Dinamo je bio na korak od raja, a onda je stiglo bolno prizemljenje - piše SportSport.ba. 

- Dinamo prokockao vodstvo od 2:0 na Maksimiru i ostao bez velike pobjede u Ligi prvaka - javlja Klix.ba. 

- Dinamo na šokantan način ostao bez pobjede, senzacija Lila protiv Reala, poraz i Bajerna - komentira Dnevni Avaz. 

- Šokantna noć u Ligi prvaka: Porazi Real Madrida i Bayerna, Dinamo u posljednjim minutama ostao bez pobjede - piše Oslobođenje.

- San Dinama pretvoren u noćnu moru! Modri prosuli 2:0, dotukao ih penal u nadoknadi - javlja Blic. 

Komentara 4

AN
antikomunist1
23:48 02.10.2024.

U regiji srednje Europe gdje Hrvatska kulturom, poviješću i politički pripada ne pišu ništa. Što pišu na istoku neka si čita tko hoće!

BE
Bernardino
00:50 03.10.2024.

Bjelica je kriv za remi držeći Petkovića u igri. Drugo poluvrijeme je bilo iritirajuće gledati Petkovića!

Avatar CUBE
CUBE
01:07 03.10.2024.

Ja čitam regionalne vesti pa kako Kurir saznaje, Boba Živojinović i N.R. terete se da su dva puta prodali jedan isti brod i uzeli 2 puta po 300.000 evra, odnosno, 600.000 ukupno. 1x je teško prodati brod a za 2x treba kondicije. Zato ja to ovde u rubrici sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije